-
نوشتن کتاب آموزش جوملا 1.7
با سلام خدمت تمام دوستان
ان شا الله قصد نوشتن کتاب آموزش جوملا 1.7 را دارم
به همین علت تمام دوستانی که ایده ای در مورد نحوه نوشتن و همین طور سرفصل های لازم برای اون رو دارند درخواست دارم که ایده ها و نظراتشون رو اینجا بنویسند تا ان شا الله بزودی کتاب رو در قالب pdf در اختیار عموم بذاریم
در این کتاب سعی می شه تا از ویکی جوملا فارسی استفاده بشه با این حال این دلیل بر این نیست که تمام مطالب ویکی در این کتاب موجود باشه یا اینکه تمام مطالب کتاب صرفا از ویکی در نظر گرفته شده باشه
اولین سرفصل پیشنهادی به این ترتیب است
فصل اول : مقدمه
فصل دوم : تهیه و نصب و راه اندازی جوملا
بقیه فصول به ترتیب منو های بخش مدیریت و همیزمان تاثیر آنها بر روی بخش کاربری
سطح کتاب : مقدماتی و متوسط
زمینه کتاب : اپراتوری جوملا (بدون در نظر گرفتن ساختار ، کد نویسی و ...)
ویرایش توسط sahama : 10-28-2011 در ساعت 07:03 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
8 کاربر زیر از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
10-27-2011 06:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
ممنون به خاطر زحماتت ما هم منتظریم
اگه میشه در این کتاب از ساخت زیر منو به صورت درختی یا آبشاری بگید
و در مورد فرم تماس با ما ایراداتش رو عنوان کنید و در مورد تغییر لوگو سایت از قبیل تغییر لوگو پیش فرض قالب و ثبت لوگو جدید و اندازه طول و عرض لوگو هم توضیحاتی داشته باشه .
ممنون و خسته نباشید
-
-
ضمن تشکر از شما به خاطر اینکه تصمیم دارید این منبع رو رایگان منتشر کنید
بنده پیشنهاد میکنم کتاب شما نیز همانند کتابی آقای زراعتی برای جوملا 1.5 دربرگیرنده توضیحات تمام قسمتهای مدیریت جوملا با تمرکز بیشتر برروی امکاناتی که در نسخه های جدیدتر از 1.5 ارائه شده + علاوه نکاتی پرکاربرد و امنیتی مانند رمز گذاری برروی پوشه administrator هاست یا تغییر آدرس آن برای دسترسی به پنل مدیریت یا از این قبیل نکات باشد.
-
-
سلام. آقا ببخشید کی منتشر می شه این کتاب ؟ لطفاً تا نسخه 1.8 منتشر نشده زود کتاب آموزش جوملا 1.7 آماده سازی کنید تا بدونیم دارم از آخرین نسخه این سرویس استفاده می کنیم. ممنون از لطفتون ...
-
-
سلام. آقا ببخشید کی منتشر می شه این کتاب ؟ لطفاً تا نسخه 1.8 منتشر نشده زود کتاب آموزش جوملا 1.7 آماده سازی کنید تا بدونیم دارم از آخرین نسخه این سرویس استفاده می کنیم. ممنون از لطفتون ...
سلام
دوست عزیز همونطور که میدونید جمع آوری و تنظیم مطالب زمان زیادی خواهد برد.
ما بیشتر از شما دوستان هم فکری میخواهیم که بهتر بشه مطالب را بر اساس نیاز شما دسته بندی کرد.
پس کمی صبور باشید و به اعضای تیم این فرصت را بدهید که به جای کمیت به کیفیت بپردازند.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
کتاب جوملا 1.7
کتاب نوشته Hagen Graf وبسیارزیبا ،روان و جامع است.
اگرانگلیسی رو میتونید کمی هم متوجه بشید نسخه انگلیسی رو بخونید.
نسخه انگللیسی:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نسخه فارسی در حال ترجمه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ترجمه زیر نظر خود سایت وبا همکاری بنده و خانم Christine Graf انجام میشه.
خوشحال میشم بنده رو دراین کار همراهی کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
reza37
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان عزیز
کتاب جوملا 1.7
کتاب نوشته Hagen Graf وبسیارزیبا ،روان و جامع است.
اگرانگلیسی رو میتونید کمی هم متوجه بشید نسخه انگلیسی رو بخونید.
نسخه انگللیسی:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس نسخه فارسی در حال ترجمه:
ترجمه زیر نظر خود سایت وبا همکاری بنده و خانم Christine Graf انجام میشه.
خوشحال میشم بنده رو دراین کار همراهی کنید.
با سلام
تشکر می کنم از اینکه به فکر این کار بوده اید و اطلاع رسانی کرده اید
اگر کمی زود تر اطلاع پیدا می کردم خیلی عالی بود و واقعا برام لذت بخش بود بتونم کار واحدی انجام بدهیم و از موازی کاری اجتناب بشه و دقیقا به همین منظور بود که در بعضی سایت های دیگه هم اعلام کردم که اگر کسی در حال انجام این کار است بنده اقدام به تالیف نکنم ولی متاسفانه این کتاب به جریان افتاده و ساختار کتاب مشخص شده است. از چهار فصل اصلی اون یک فصل کامل شده و الان نیمه های دومین فصل هستم. به همین علت به سختی می شه اون رو متوقف کرد با این حال خوشحال می شوم بتونم در ترجمه اون کتاب هم همکاری داشته باشم.
-
-
سلام خدمت sahama عزیز
ان شاالله به زودی وب سایتی راه اندازی می کنم تا از کاربرانی که دوست دارن دراین کار همکاری کنن استفاده بشه.
آدرس سایت رو بعدا اعلام می کنم.
در ضمن ارزش کار شما محفوظه .
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
ترجمه کتاب "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" داره پیش می ره .امید وارم پس از بازدید ما رو از نظرات خودتون بی بهره نذارید.
-
-
ضمنا سایت ها و اشخاصی که قصد تبلیغ درکتاب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دارند می توانند با بنده یا سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارتباط برقرارکند.
هم اکنون شرکت آلمانی
وشرکت آمریکایی
برای تبلیغ دردوفصل کتاب پیش دستی کرده اند،برای فصل های بعدی منتظر شما هستیم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)