فرق تنظیماتی که من به شما گفتم و آن قسمتی رو که شما خودتون تنظیم کردید اینه که
جایی رو که شما تغییر دادید این تنظیمات برروی کلیه مطالب موجود در سایت تون اعمال میشه ولی مورد اول فقط برروی مطلبی که میخواهید .