-
ارور 404 در نمایش مطالب زیر مجموعه ها و مخفی کردن زیر مجموعه ها در مجموعه ها
با سلام.
من 2 مشکل دارم.
من چند مجموعه و زیر مجموعه دارم. : هتل ها > هتل های مالزی > هتل های کوالالامپور > هتل های سه ستاره.
من می خواهم فقط هتل ها > هتل های مالزی ، منو و زیر منو باشد و می خواهم با کلیک بر روی هتل های مالزی ، هتل های کوالالامپور نمایش داده شود. و وقتی روی هتل های کوالالامپور کلیک می کنیم ، هتل های سه ستاره نمایش داده شود و با کلیک بر روی هتل های سه ستاره مطالب هتل های سه ستاره به صورت لیست نمایش داده شود.
حالا مشکل من اینجاست که :
1.وقتی این مجموعه ها و زیر مجموعه ها را پیش می رویم ، وقتی روی هتل های سه ستاره کلیک می کنیم ، من می خواهم که مطالب این مجموعه ، به صورت لیست نمایش داده شود. ولی وقتی کلیک می کنیم ، ارور 404 می دهد.(این مجموعه مطلب دارد.)
2.من می خواهم وقتی روی هتل های مالزی کلیک می شود ، زیر مجموعه های مثلا مجموعه ی کوالالامپور نمایش داده نشود.(که شامل هتل های 1 و 2 و 3 ستاره است.)
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-24-2011 12:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
براي مشكل اولتون بايد از يك كامپوننت استفاده كنيد كه وظيفه ش دقيقاً همين كاره. يعني شما يك مجموعه مي سازيد و اون مجموعه رو به چند مجمعه ديگر پيوند مي زنيد. يعني اينكه مطلب رو به چند مجمعه پيوند مي زنيد. ابلته اين امكان رو 1.5 براش يك كامپوننت اومده و هنوز براي 1.7 چيز خاصي نيومده. ولي مي تونيد از سيستم تگ يا برچسب هم براي اين كار استفاده كنيد.
چه خطاي 404 ي ميده؟ جوملا يا سرور؟
موفق باشيد
-
-
سلام.
اسم این کامپوننت چیه؟ اصلا این مشکل از چیه؟ مگه برای جوملا 1.7 نمی گفتند که به نهایت مجموعه و زیر مجموعه تعریف می کنید؟
من الان منو و زیر منو برایش تعریف کردم که مشکل حل شد.(برای منوی هتل های کوالالامپور)
چرا بدون منو ، مشکل حل نمیشه؟
با کامپوننت k2 این مشکل حل میشه؟
همچنین ارور 404 جوملا هست.
مشکل دوم چی شد؟
در مورد مشکل دوم ، نمیشه با استفاده از کد های css یا html یا php این مشکل را حل کرد؟
با تشکر.
**دو پست شما ادغام شد
ویرایش توسط safajuy : 12-26-2011 در ساعت 06:54 PM
دلیل: ادغام دو پست
-
-
سلام
دوست عزيز اينقدر سؤالتتون زياد وگنگ كننده بود كه رشته ي سؤال از دست آدم خارج ميشه
تخصيص چند مجموعه يه يك مطلب ارتباطي با ايجاد نامحدود زير مجموعه نداره !! اين دومقوله كاملاً جدا از هم هستند
بهترين راه براي شما همون تگ هستش. سيستم تگ دقيقاً اون چيزيه كه شما مي خواييد. كافيه كلماتي كليدي تعيين كنيد براي مطالبتون و طبق اون كلمات كليدي توي سايت جستجو كنيد.
موفق باشيد
-
-
نه
ما می خواهم یکی که از طرق منو وارد می شود ، و پس از رفتن به زیر مجموعه های مورد نظر ، روی مطلب مورد نظرش کلیک کند و آن باز شود ولی ارور 404 می دهد.
من نمی خواهم این ارور را دهد.
مشکل از چیست؟
اون کامپوننت که گفتید اسمش چیه و چه کاربردی دارد؟
با کامپوننت k2 مشکل حل میشه؟
اصلا چرا این مشکل به وجود می آید؟
در مورد سوال دوم:

نوشته اصلی توسط
mahdi.manian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
مشکل دوم چی شد؟
در مورد مشکل دوم ، نمیشه با استفاده از کد های css یا html یا php این مشکل را حل کرد؟
با تشکر.
آیا امکانش هست؟
با تشکر.
ویرایش توسط mahdi.manian : 12-27-2011 در ساعت 08:52 AM
-
-
سلام
مي تونيد از طريق برچسب خود k2 اين كار رو انجام بديد. فقط بايد برچسب ها رو جوري بچينيد كه به هدف شما نزديك باشه
بعد براي رفتن به مطلب از جستجو استفاده كنيد و تگ خودتون رو جستجو كنيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)