-
ارور بعد از انتقال سایت جوملایی از لوکال به هاست
با عرض سلام خدمت همگی
بعد از انتقال سایت جوملایی از لوکال به هاست ارور زیر رو میده
چه کنم؟ ممنون
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/takdekor/public_html/configuration.php:1) in /home/takdekor/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/takdekor/public_html/configuration.php:1) in /home/takdekor/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/takdekor/public_html/configuration.php:1) in /home/takdekor/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-23-2011 07:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آیا اقدام به نوشتن افزونه ای کردید یا کدهایی قسمتی رو تغییر دادید ؟
اگر بله لطفا بنویسید
اگر این کارهارو انجام نداده اید تمامی خطا ها مربوط به صفحه configuration.php است لطفا تنظیمات (ایجاد بانک اطلاعاتی - قرار دادن اطلاعات در بانک - ایجاد user - ارتباط user با DB ) را مجددا بررسی کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
لطفا فضای خالی در خط اول فایل configuration.php را پاک کنید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون مجبور شدم روی خود هاست نصب کنم ولی باید بگم که جوملای خام هم بعد از نصب روی لوکال و انتقال به هاست همین مشکل را داشت(1.5.25) به هر حال ممنون کمک بزرگی برای دفعه بعد خواهد بود 
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)