-
آیا کامپوننت ها و افزونه هایی که برای نسخه قدیمی جوملا هست برای 1.7 تشم هست؟
آیا کامپوننت ها و افزونه هایی که برای نسخه قدیمی جوملا هست برای جوملا 1.7 هست؟
مثلا انجمن ساز
فرم ساز و کلا چیزایی که یه سایت علمی آموزشی نیاز داره ...
و اگه بخام یه سایت علمی آموزشی درست کنم و افزونه هاش برام مهم باشه و البته پشتیبانیش بهتره از چه ورژنی استفاده کنم ؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-24-2011 07:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
همه نه ولی اکثراً موجود هست
مورد خاصی مد نظرتون هست بگید تا معرفی کنم
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و سپاس
راستش من با جوملا تازگی آشنا شدم و الان کاملا واقف نیستم که برا کدوم کار از چه قسمتی باید استفاده کنم .
یه سایت برا مدرسه میخام آماده کنم . خب ما قراره :
1 - ثبت نام اینترنتی داشته باشیم اطلاعات مربوط به پرداخت ها ی بانکی رو و .... بگیره همراه امنیت بالا که نمیدونم به چی نیازه
2 - قسمت دانلود فایل های pdf و فلش مربوط به آزمایشها و کتاب ها که هنوز روشی تو جوملا براش بلد نیستم ( چه طوری فایل و بذارم که کاربر با انتخاب اون بتونه دانلودش کنه)
3 - نمیدونم میشه یا نه ؟ برا هر فرد یه پروفایل بسازم یا اگه نشد حد اقل بشه افراد یک کلاس شناسایی بشن و صفحه ی مربوط به فعالیت های کلاسشونو باقی کلاس ها اجازه نداشته باشن ببینن . حد اقل برا 7 کلاس
4 - یه آلبوم تصاویر مناسبات
5- یه اتاق گفتگو علمی با قابلیت ذخیره مطالب علمی به عنوان منابع مطالب و امکان جستجو در مطالب علمی
با شرمندگی . از این جهت اینا رو تو یه تاپیک گفتم که شاید قرار گیری این موارد به صورت جداگانه تو سایت مسئله ای ایجاد نکنه و لی بکار گیری شون با هم سایتو با مشکل جدی مواجه کنه .
چون پس از راه اندازی حدودا هزار دانش آموز در 6 شعبه قراره ازش استفاده کنن اگه هیچ چی میهمان خارجی نداشته باشیم .
توجه شما دوستان عزیز باعث دلگرمی ما میشه
با تشکر فراوان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)