با سلام.
من وقتی می خواهم یک مطلب به یکی از سایت دوستان اضافه کنم ، یک صفحه میاره که سفید هست و داخلش متن های ناخوانا نوشته شده است.
ببینید:
مشکل از چیست؟
با تشکر.
![]()

با سلام.
من وقتی می خواهم یک مطلب به یکی از سایت دوستان اضافه کنم ، یک صفحه میاره که سفید هست و داخلش متن های ناخوانا نوشته شده است.
ببینید:
مشکل از چیست؟
با تشکر.
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
mootools رو فعال كنيدو يا اگر فعال هست غير فعال كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يانه
موفق باشيد
سلام.
غیر فعال بود ، فعالش کردم ولی درست نشد.
مشکل از چیست؟
با تشکر.
ببخشید یک مشکل دیگه هم در این کامپوننت توی سایت خودم هست.
وقتی توی مدیریت مطالب می رویم ، ارور 500 زیرا می دهد.
500 - یک خطا رخ داده است!
DB function failed with error number 126
Incorrect key file for table '/tmp/#sql_7ff8_0.MYI'; try to repair it SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM mwsd_content AS c LEFT JOIN mwsd_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN mwsd_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN mwsd_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mwsd_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mwsd_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN mwsd_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 20
مشکل از چیست؟
با تشکر.
سلام
در سرور یک miss configuration وجود دارد که باید رفعش کنند
موفق باشید
سلام.نوشته اصلی توسط mahdi.manian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مشکل خود به خود حل شد.
مشکل اول از چیست؟ از هاست است؟
با تشکر.
علاقه مندی ها (Bookmarks)