-
مشکل در نصب قالب
با سلام خدمت گروه جوملا که باعث پیشرفت سایت نویسی در ایران شده اند
بنده دیروز جوملا نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم جزء نصب قالب
بنده یک قالب از این ادرس دانلود نمودم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و بعد این پوشه را با ftb در آدرس templates کپی کردم ، بعد از اون به وسیله مدیریت جوملا وارد قسمت مدیریت قالب شدم مطابق شکل زیر

در این شکل متاسفانه اون پوشه ای که اپلود کردم و قالب جدید من است نمایش داده نمی شود
بعد از این کار تصمیم گرفتم قالب جدید خود را محتوای آن را در یکی از قالب های پیش فرض به نام atomic جایگزین کنم
بعد از این کار قالب سایت جدید بده امد اما به شکل زیر :

با توجه به عکس متوجه خواهید شد فقط هدر سایت را آورده است و هیچ یک از منو ها و............. نیاورده است !!!!!
لطفا کمک کنید و بگویید مشکل از چیست
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2011 10:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یکی از دوستانم گفت قالب در یک فایل زیپ کن و از قسمت مدریت افزونه ها اپلود کن
بنده هم کردم ، این دفعه قالب اپلود شده در قسمت قالب های سایت امد و به نمایش گذاشته شد.
اما متاسفانه ستون های قالب نیامد ، بدون هیچ ستونی
درضمن قالب برای نسخه 1.7 و جوملای منم 1.7 همه چی رعایت کردم
-
-
با سلام
شما باید ماژولها را در موقعیت مخصوص این ستونها قرار دهید.
به مدیریت ماژولها بروید و ماژول مورد نظر را انتخاب کنید و موقعیت آن را متناسب با موقعیت های موجود در قالب تغییر دهید.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل در نصب جوملا 1.7 بر روی هاست
سلام ببخشید من دوباره جوملا پاک کردم و دوباره بر روی هاست نصب نمودم اما متاسفانه در قسمت دیتا بیس مشکل ایجاد شده

و نه اروری می دهد و نه هیچی همجنان در حال چرخش است
تمام کارها را درست انجام دادم
لطفا کمک کنید
-
-
اگر نام Database را همان نام قبلی وارد کرده اید ؟ باید در قسمت دیتا بیس قدیم گزینه حذف رو انتخاب کنید
(البته از قبل Backup تهیه کنید)
-
-
درود
دوست عزیز یک بار به پنل هاست خود مراجعه کنید و از قسمت دیتابس ها تمامی یوزر ها و دیتابس ها را پاک نماید . سپس دوباره یک دیتابس و یوزر جدید در صورت امکان با یک نام جدید ایجاد کنید و مراحل نصب را پیگیری کنید .
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)