-
ایجاد منوی ورتیکال بدون نصب ماژول
دوستان میخوام ی منو ورتیکال یا همون آبشاری درست کنم،از نسخه 1.5 استفاده میکنم ، قالب با آرتیستر 3.1 طراحی شده
میخوام وقتی موس اومد رو منو به صورت ورتیکال بیاد پایین ، آخ که چقدر ورد پرس آسون بود، فقط پیج مادر رو انتخاب میکردی بهش متصل میشد میومد پایینش
اگه میشه راهنماییم کنید یکم واضح تر بگید من جند تا خوندم گیج شدم فقط
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-27-2011 12:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اول میری تو قسمت منوها بعد top menu رو انتخاب کردب بعد میزنی جدید اطلاعات منو رو میدی مثل نام نوع و ...
بعد در قسمت( آیتم اصلی: ) منویه که میخواهید مینویه ساخته شده در زیر اون نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید. اگه مشکلی بود در خدمتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از niusha_behzad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shadowir
دوستان میخوام ی منو ورتیکال یا همون آبشاری درست کنم،از نسخه 1.5 استفاده میکنم ، قالب با آرتیستر 3.1 طراحی شده
میخوام وقتی موس اومد رو منو به صورت ورتیکال بیاد پایین ، آخ که چقدر ورد پرس آسون بود، فقط پیج مادر رو انتخاب میکردی بهش متصل میشد میومد پایینش
اگه میشه راهنماییم کنید یکم واضح تر بگید من جند تا خوندم گیج شدم فقط
شما باید ابتدا فایل PIE.htc رو دانلود کنید و بعد اونرو داخل پوشه template جوملا تون آپلود کنید
دانلود و طریقه استفاده را میتوانید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]پیدا کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
niusha_behzad
اول میری تو قسمت منوها بعد top menu رو انتخاب کردب بعد میزنی جدید اطلاعات منو رو میدی مثل نام نوع و ...
بعد در قسمت( آیتم اصلی:  

منویه که میخواهید مینویه ساخته شده در زیر اون نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید. اگه مشکلی بود در خدمتم
این کاری که گفتی رو انجام دادم ولی این خطا رو میده
ملطب رو چه جوری باید اضافه کنم ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم عکس
-
-
سلام

نوشته اصلی توسط
niusha_behzad
بعد در قسمت( آیتم اصلی:  

منویه که میخواهید مینویه ساخته شده در زیر اون نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید. اگه مشکلی بود در خدمتم
لطفا اگر می تونید در همین انجمن سوالات رو پاسخ بدید.

نوشته اصلی توسط
shadowir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم عکس
دوست عزیز پیشنهاد می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
همینطور [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالب آموزشی زیادی هست که می تونه کمک خوبی باشه.
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از شما دوسته عزیز
اگه لطف کنی همین قسمتی که عکس دادم رو توضیح بدی ممنون میشم
چون این جوملا اصلا مدیریت کاربر پسندی نداره
نسبت به بقیه cms ها ، از روی جبر دارم باهش کار میکنم
به خاطر ی سری مسائل
کتاب پی دی اف هم که خدا صفحست
-
-
سلام
در قسمت پارامترهای اصلی یک مطلب انتخاب و ذخیره کنید.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
shadowir
بالای صفحه سمت راست نوشته تغیر نوع بهد که اونو زدی برای نمایش مطلب خاص میزنی مطالب بعد میزنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بهد سمت چپ بالا در قسمت پارامتر های اصلی جولویه انتخای مطلب میزنی انتخاب بعد از لیست باز شده مطلبتو انتخاب میکنی بعد ذخیره میکنی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)