سلام می خواهم یک مرکز پرسش و پاسخ در سایت داشته باشم یعنی کاربران سوال کنند و من جوابشان را بدهم ...مثل سایت مراجع...جواب سوال هم برایشان ایمیل شود... چطور می تونم این امکان را داشته باشم؟؟؟متشکر

سلام می خواهم یک مرکز پرسش و پاسخ در سایت داشته باشم یعنی کاربران سوال کنند و من جوابشان را بدهم ...مثل سایت مراجع...جواب سوال هم برایشان ایمیل شود... چطور می تونم این امکان را داشته باشم؟؟؟متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام در حال حاظر بهترین کامپوننت حرفه ای ایجاد پرسش و پاسخ برای جوملا 1.7 کامپوننت
Minitek FAQ Book می باشد که کاملا هم به فارسی ترجمه شده و میتونید با یه سرچ کوچولو از نت دانلود کنید .
زندگیتان سپید
دروود
میتونید از انحمن ساز ها استفاده کنید
که بهترین مورد انها در رایگان ها smf هست
یا از افزونه های پرسش و پاسخ استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
میشه لینک دانلود کامپوننت
Minitek FAQ Book
و Smf را بگذارید برای 1.7
متشکر
من لینک دانلودی برای موارد گفته شده توسط آقای بندره و مرصاد(فایل اس ام اف) پیدا نکردم ،، میشه لطف کنند لینک هاشو بذارند؟؟؟؟
متشکر
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
simplemachines.org
یا علی
سلام دوستان.... من گفتم یه ماژولی چیزی میخواهم که توی سایت بگذارم، کاربران بیاند سوال خودشونو بپرسند بعد من وارد قسمت مدیریت سایت بشم و پاسخ سوالشون را بدم و جواب براشون ایمیل بشه.... چه افزونه ای پیشنهاد می کنید...اینها که دوستان معرفی کردند گویا برای این هست که من خودم در مدیریت هم سوال هم جواب را بنویسم و کاربران نمیتونند سوال کنند... افزونه ای برای این مورد میشه معرفی کنید ...مثل قسمت پرسش و پاسخ سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مي خواييد پرسشها براي همه نشون داده بشه يا اينكه فقط پرسش كننده ببينه؟
موفق باشيد
سلام... کاربر سوال می کند، وقتی جوابش را مدیر داد یک ایمیل برایش ارسال شود و بشود تنظیم کرد که آیا برای همه نمایش داده شود یا نه فقط جواب برایش ارسال شود...در حقیقت قابلیت نمایش برای همه را هم داشته باشد
اين موارد رو مي تونيد بكار ببريد:
البته نسخه هاي رايگانش خيلي كمه و تقريباً به جز مورد اخري مورد ديگه اي نيست
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)