-
به نظر شما وقت مهاجرت به جوملا 1.7 رسیده است؟
درود
من از نسخه 1.5 استفاده میکنم و با توجه به اینکه تعداد ماژولها و کامپوننتها و قالبها و دیگر امکانات فارسی شده جوملا 1.5 خیلی زیادتر از نسخه های بعدی است تا به حال تصمیم به ارتقا نداشتم اما برای من خیلی مهمه که سایت دو زبانه باشه ولی این قابلیت فقط در جوملا 1.7 طراحی شده و تا به حال راه حلی ساده و سر راستی برای دو زبانه کردن نسخه 1.5 پیدا نکردم ( من یه سایت دو زبانه دینامیک میخوام و مطالب صفحات انگلیسی دایم به روز میشن بنابر این راحتی کار با بخش انگلیسی و به روز کردنش برای من مهم هست )
با توجه به این مسایل جمع بندی و نظر شما چی هست؟ به نظر شما قابلیت دو زبانه جوملا 1.7 ارزش ارتقا را داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2011 03:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز تعدادی از افزونه های جوملا 1.5 در جوملا 1.7 کارای ندارد . شما باید بررسی کنید ببینید افزونه هایی که شما احتیاج دارید برای جوملا 1.7 موجد هست یا خیر که بعد از ارتقا به مشکل بر نخوردید .
موفق باشید
-
-
پیام خطا بعد از نصب
سلام بچه ها
بعد از نصب جوملا 1.7 هنگام نمایش سایت پیام زیر ظاهر می شود لطفا راهنمایی کنید
strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\www\payam2\libraries\joomla\cache\cache.ph p on line 422
ویرایش توسط safajuy : 12-30-2011 در ساعت 09:05 AM
دلیل: تصحيح جمله
-
-
درود
دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید . فکر کنم دوستان از بچه گی در اومدن .
شما باید در یک تایپیک جداگانه مشکل خود را مطرح نماید تا دوستان بررسی کنند .
در لوکال نصب کردید یا هاست ؟
یک بار دیگر پاک کنید و دوباره نصب کنید . مراحل را به درستی انجام داده اید ؟
-
-
سلام
فكر كنم دوستمون جمع "ها" رو جا انداخته بودند و قصد توهين به كسي رو نداشتند!
جمله ي دوستمون تصحيح شد.
سلام بچه ها
بعد از نصب جوملا 1.7 هنگام نمایش سایت پیام زیر ظاهر می شود لطفا راهنمایی کنید
strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-5.3.8.0\www\payam2\libraries\joomla\cache\cache.ph p on line 422
در تاپيك ديگري پاسخ خودتون رو پيگيري كنيد.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)