-
مشکل عجیب در نمایش فونت فارسی
با سلام
من توی لوکال از یه قالب برای طراحی سایتم استفاده کردم . منتها مشکلی که پیش اومده : برای ساخت منوهام کامپوننت SWMENU رو نصب کردم همه چیز درسته فقط ابتدا و انتهای بعض حروف رو نصف میکنه !
تا قبل از اینکه از این کامپوننت استفاده کنم منوهای پیش فرض این قالب مشکلی نداشت و فارسی رو خیلی خوب نشون میداد ولی الان که این کامپوننت منو ساز رو نصب کردم همه چی درسته الا این فونتای منوهام.
اینم بگم که این کامپوننت رو در چنتا قالب دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت! و فونتاش درست بود
در ضمن قالبم هم از RTL پشتیبانی میکنه.
این تصویری از منوهام هستش که ابتدا و انتهای بعضی حروف حذف شده :

لطفا راهنمایی کند مشکل از کجاست.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-30-2011 02:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز مشکل خاصی نیست
در تنظیمات ماژول یگ گزینه وجود دارد با نام " نمایش فاصله سفید " وجود دارد که اگر روی بله باشد این اتفاق نمی افتد
در کامپوننتی هم که گفتید بگردید همچین گزینه ای رو پیدا کنید، حتما هست.
-
کاربر مقابل از aidindph عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز من تمام گزینه های کامپوننت رو دیدم ولی همچین چیزی که گفتین رو پیدا نکردم. البته یه گزبنه داشت که بین هر منو فاصله مینداخت . ولی در کل ندیدم. از کاری که کردم یه تصویر میزارم که ببنید چطور شده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
-
-
حتما گزینه ای با نام دیگری برای این کار وجود داره در اون
اما راهکار دیگه اینه که آخر یا اول عنوان اون گزینه هایی که مورد داره ، یک Space بزنید
اگر ماژولتون space رو هم حذف میکنه، به جای space میتونید " Alt+255 " بزنید که در واقع یه جور space هست
-
کاربر مقابل از aidindph عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-

نوشته اصلی توسط
fantome10
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیدین جان مشکلم حل شد.

واقعا ازت ممنونم. راستش دکمه تشکر واقعا واسه کمکی که کردی خیلی ناچیزه.
بازم ازت ممنونم.
موید و سلامت باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)