ممنون از توضیحاتتون اما یه مشکل دارم
این متن آموزش هست
برای این منظور نیاز به یك سرویس شمارنده داریم. به عنوان مثال شما می*توانید از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنید.
برای شروع ، مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد مدیریت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
- به تنظیمات کلی رفته و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید.
- به منوی "مدیریت ماژول" رفته و "بخش کاربری" را انتخاب نمایید.
- برروی نشانه "جدید" در کلید ابزار صفحه، کلیک کرده تا وارد بخش ایجاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
- یک نام برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اختصاص دهید.
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را انتخاب کنید.
- وضعیت انتشار را بر روی "بلی" تنظیم کنید.
- در قسمت خروجی دلخواه، کادر مربوط به خروجی دلخواه را خواهید داشت، در این کادر کدی که وبسایت وبگذر به شما ارائه کرده است را قرار دهید.
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را ذخیره کنید.
- به تنظیمات کلی مراجعه کنید و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "MOStlyCE" بازگردانید و با کلیک برروی کلید ذخیره از تنظیمات کلی خارج شوید.
نحوه ملکرد من
1- وارد پیکره بندی کلی میشم
2- "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید . این کار رو انجام دادم
3- به سربرگ امکانات و قسمت مدیریت ماژور میرم
4- در این قسمت بخش کاربری وجود ندارد و من بخش را انتخاب میکنم اما در اینجا بقیه موارد مطرح شده در آموزش نیست میشه از اینجا به بعد رو راهنمایی کنید
ممنون میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)