ممنون از توضیحاتتون اما یه مشکل دارم
این متن آموزش هست

برای این منظور نیاز به یك سرویس شمارنده داریم. به عنوان مثال شما می*توانید از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنید.
برای شروع ، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. وارد مدیریت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
  2. به تنظیمات کلی رفته و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید.
  3. به منوی "مدیریت ماژول" رفته و "بخش کاربری" را انتخاب نمایید.
  4. برروی نشانه "جدید" در کلید ابزار صفحه، کلیک کرده تا وارد بخش ایجاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
    1. یک نام برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اختصاص دهید.
    2. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را انتخاب کنید.
    3. وضعیت انتشار را بر روی "بلی" تنظیم کنید.
    4. در قسمت خروجی دلخواه، کادر مربوط به خروجی دلخواه را خواهید داشت، در این کادر کدی که وبسایت وبگذر به شما ارائه کرده است را قرار دهید.
    5. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را ذخیره کنید.
  5. به تنظیمات کلی مراجعه کنید و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "MOStlyCE" بازگردانید و با کلیک برروی کلید ذخیره از تنظیمات کلی خارج شوید.

نحوه ملکرد من

1- وارد پیکره بندی کلی میشم
2- "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید . این کار رو انجام دادم
3- به سربرگ امکانات و قسمت مدیریت ماژور میرم
4- در این قسمت بخش کاربری وجود ندارد و من بخش را انتخاب میکنم اما در اینجا بقیه موارد مطرح شده در آموزش نیست میشه از اینجا به بعد رو راهنمایی کنید

ممنون میشم