سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: باز هم مشکل در نصب شمارشگر وبگذر

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

باز هم مشکل در نصب شمارشگر وبگذر

سلام
    من تعداد زیادی از راهنمایی هایی که دوستان در مورد نصب شمارشگر کردن خوندم ولی متاسفانه نتونستم بفهمم دقیقا چیکار باید بکنم تا کد مربوطه رو در خای خودش در سایتم قرار بدم من کد وبگذر و پرشین ست رو گرفتم .من نسخه فارسی رو دارم ممنون میشم به صورت کاملا مرحله به مرحله توضیح بدین چون من اصلا با جوملا کار نکردم . با خودتون نگید این قسمت رو اگه توضیح ندم دیگه خودش میدونه باید چیکار کنه . امیدوارم با توضیحاتی که یکی از دوستان میده اونقدر واضح باشه که دیگه این سوال واسه هیچ کس پیش نیاد
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

براي امار وب گذر مي تونيد از اين پلاگين استفاده كنيد كه يكي از كاربران اون رو طراحي كردند
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

آموزش قرار دادن كد:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشيد

4. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون از توضیحاتتون اما یه مشکل دارم
    این متن آموزش هست

برای این منظور نیاز به یك سرویس شمارنده داریم. به عنوان مثال شما می*توانید از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنید.
    برای شروع ، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. وارد مدیریت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
    2. به تنظیمات کلی رفته و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید. برای اطلاعات بیشتر در این رابطه به مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید.
    3. به منوی "مدیریت ماژول" رفته و "بخش کاربری" را انتخاب نمایید.
    4. برروی نشانه "جدید" در کلید ابزار صفحه، کلیک کرده تا وارد بخش ایجاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید.
      1. یک نام برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اختصاص دهید.
      2. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را انتخاب کنید.
      3. وضعیت انتشار را بر روی "بلی" تنظیم کنید.
      4. در قسمت خروجی دلخواه، کادر مربوط به خروجی دلخواه را خواهید داشت، در این کادر کدی که وبسایت وبگذر به شما ارائه کرده است را قرار دهید.
      5. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را ذخیره کنید.
    5. به تنظیمات کلی مراجعه کنید و "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "MOStlyCE" بازگردانید و با کلیک برروی کلید ذخیره از تنظیمات کلی خارج شوید.

نحوه ملکرد من

1- وارد پیکره بندی کلی میشم
    2- "ویرایشگر پیشفرض" را به حالت "No WYSIWYG Editor" تغییر داده و با استفاده از کلید ذخیره از این صفحه خارج شوید . این کار رو انجام دادم
    3- به سربرگ امکانات و قسمت مدیریت ماژور میرم
    4- در این قسمت بخش کاربری وجود ندارد و من بخش را انتخاب میکنم اما در اینجا بقیه موارد مطرح شده در آموزش نیست میشه از اینجا به بعد رو راهنمایی کنید

ممنون میشم

آقا با وارد شدن به قسمت مدیریت قالب و زدن گزینه ویرایش html و قبل از قسمت body>
    </html
    حالا مشکلم این هست که میخام از شمارشگر پرشین استیت هم استفاده کنم وقتی بعد از نوشته های وبگذر کد پرشین رو میزارم ، نشون داده نمیشه
    میشه راهنمایی کنید چطور باید 2تا شمارشگر رو در سایت و کنار هم گذاشت

Admin
    تشکر شده 1,289 بار در 853 ارسال
    سلام

1- مدیریت جوملا > تنظیمات کلی > ادیتور رو No Editor قرارداده ذخیره کنید.

2- افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > HTML به صورت دستی > کدهایی که قبلا گرفتید رو در ادیتور کپی کنید. > موقعیت : موقعیتی که در قالب دارید. (برای مشخص شدن موقعیت قالب بعد از آدرس سایت ?>tp=1 رو قرار بدید) > ماژول رو منتشر کنید.

اگر به آموزشی که دوستمون safajuy دادن دقت کنید همین مراحل رو بیان کرده.

موفق باشید

8. کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 31 بار در 29 ارسال
    چرا سختش می کنی؟
    توی وبگذر ثبت نام کن کدشو بگیر بیا جوملا
    مدیریت ماژول ها
    جدید
    HTML دل
    خواه

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و بزن
    بعد پاینن ویرایشگر داره حالت اچ تی ام ال رو بزن و کد رو توش پیست کن
    بعد جایی که می خوای دیده بشه رو از بالا انتخاب کن ذخیره ، تمام

10. کاربر مقابل از Eskafild عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: