سلام
در همين انجمن جستجو كنيد
يكي از كاربران اون رو ترجمه كرده
البته نسخه ي نهاييش رو كه سازگاري كامل داشته باشه كسي منتشر نكرده
موفق باشيد

سلام
در همين انجمن جستجو كنيد
يكي از كاربران اون رو ترجمه كرده
البته نسخه ي نهاييش رو كه سازگاري كامل داشته باشه كسي منتشر نكرده
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقا جون مادرتون یه کمک به من بکنید ، روانی شدم دیگه همه جارو گشتم . این ویرجومارت منو پیر کرد . من سر پرداختش مشکل دارم ، تو بخش تنظیمات پیکربندی سایت seo رو فعال کردم . می خوام یک تومار آدرس نیاد خوب .
الان تو فروشگاه محصولات رو قبول می کنه و می بره تو سبد خرید . بعدش می رسه به قسمت ورود که باید نام کاربری و رمز عبور بدی که اونجا ارور می ده . قبلش هم موقع زدن کلید پرداخت ارور می ده .
این آدرسش هست . توروخدا راهنمایی کنید
بگید اینو چی کار کنم من . کدش کجا مورد داره
خدایی راهکار بدید . منو پاس ندید این طرف اونطرف ، چند ماهه درگیرم
خستم خسته . . .
اینم آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط ahmadgalaxy2000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر بود مشكل خودتون رو در تاپيك ديگه اي پيگيري مي كرديد.
مشكلي رو كه شما داريد رو من نديدم
ميشه بيشتر توضيح بديد يا با يه عكس نشون بديد؟
موفق باشيد
سلام
آقا اگه به لینکی که خدمتت دادم بری می بینی یک محصول به عنوان نمونه گذاشتم تو بخش نرم افزار های موبایل وقتی اونو به سبد خرید اضافه می کنم مشکلی نداره . اولین مشکلی که باهاش روبرو می شم اینه که وقتی یک کالا رو انتخاب می کنم صفحه ای می آد که 2 تا گزینه داری یکیش پرداخت هست و دیگری ادامه خرید موقع انتخاب گزینه پرداخت صفحه به مرحله بعد می ره و نام کاربری و رمز عبور می خواد که با وارد کردن آون ارور می ده که کامپوننت کلا یافت نشد .
مشکل دوم وقتی رخ می ده که شما از طریق سبد خرید که سمت راست فروشگاه گذاشتم مب خواهید پرداخت انجام بدید که با زدن گزینه پرداخت در اونجا ارور زیر می آید
Not Found
The requested URL /paniz-shop.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
تمام این خرفایی که زدم در حالتی هست که در بخش پیکربندی سایت 2 تا از گزینه های seo رو فعال کردم تا موتورهای جستجو بهتر نشون بدن سایت رو و گزینه ای که به آخر آدرس ها html اضافه می کنه
چطوری باید اینو به ویرچومارت بفهمونم . نمیدووونم .
خیر ببینید . من رو راهنمایی کنید این مسئله رو حل کنم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ظاهر قضيه پيداست كه مشكل از عدم سازگاري كامپوننت هستش
ويرچومارت از قديم با سئو مشكل داشته. نسخه ي 1.1 هم به همين صورت بوده
موفق باشيد
خوب الان یعنی کاریش نمیشه کرد ؟ کدی چیزی عوض کنم درست بشه ؟
تا اینجا که می دونم مشکل از Seo هست . خدمتت هم که گفتم . برای این موضوع کدی چیزی هست که بشه با تغییرش درست بشه ؟
ویرایش توسط safajuy : 04-15-2012 در ساعت 07:42 PM دلیل: ادغام دوپست
بعضي از افزونه هاي سئو از ويرچومارت ساپورت ميكنند. افزونه هايي مثل sh404sef نمونه اي از اين موارد هست.
موفق باشيد
ممنون امتحان می کنم نتیجه رو می گم .
نه نشد کل سایت رو هم به هم ریخت که پاکش کردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)