تشکر از همه کوتاه شد
یه سوال آخر !
امکانش هست نام مستعار واسه مطلب خالی بمونه؟ چیکار کنم چیزی نزنه بهش؟ پاک کردنی خودش میزنه

تشکر از همه کوتاه شد
یه سوال آخر !
امکانش هست نام مستعار واسه مطلب خالی بمونه؟ چیکار کنم چیزی نزنه بهش؟ پاک کردنی خودش میزنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
وقتی شما در نام مستعار چیزی میزنید در ساختن لینکتون کمک میکنه و لینک رو میسازهنوشته اصلی توسط eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالی بزارید، تو لینک چی بزاره؟
هرچی هم بزارید id اون مطلب یا منو رو میزنه
آخه شماره مطلب رو خودش تو لینک میاره منظورم این بود که فقط اون رو بزنه و دیگه نام مستعار نزنه!
به جای نام مستعار یک space بزنید یا " Alt+255 " بزنید
-n
این می افته اون وقت!
راه دیگش اینه که فایل .htaccess رو در هاستتون ویرایش کنید، در عیر اینصورت باید از کامپوننت های مخصوص سئو استفاده کنید
دوستان عزیز وقتی htaccess. می کنم صفحات فرعی سایت نشان داده نمی شوند. چه کنم؟ خواهشا کسی جواب بده
دوست عزیز من این فایل را در هاست آپلود کردم و هم سایت و هم قسمت ادمین از دسترس خارج شد. در قسمت فایل منیجر هم نمی توانم فایل را ببینمنوشته اصلی توسط aidindph [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز لطفا ما را هم راهنمایی کن. من هر کاری می کنم انجام نمیشه.نوشته اصلی توسط Eskafild [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط safajuy : 04-22-2012 در ساعت 11:06 AM دلیل: ادغام پست ها
لطفاً از ارسال یک سوال تاپیک های مشابه خودداری کنید
پاسخ شما در تاپیک خودتون پاسخ داده شد
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)