سلام از کجا می تونم قالب جوملا 1.5 رایگان دانلود کنم ... اگر در این سایت هست راهنمایی کنید، در غیر این صورت اگر مقدوره یک سایت بهم معرفی کنید که قالب های خوب داشته باشه.![]()

سلام از کجا می تونم قالب جوملا 1.5 رایگان دانلود کنم ... اگر در این سایت هست راهنمایی کنید، در غیر این صورت اگر مقدوره یک سایت بهم معرفی کنید که قالب های خوب داشته باشه.![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز این کار به راحتی قابل انجام هست . کافی هست شما فقط در گوگل سرچ کنید که دانلود قالب های فارسی جوملا . سایت های بسیاری هستند که این خدمت را ارائه میدن .
موفق باشید
سلام
آقا کیان درست میگند با سرچ میشه پیدا کرد فقط مشکل اینه که خیلی وقت ها قالب ها درست فارسی نشدن یا مشکلاتی دارند و اکثر سایت ها پشتسبانی خوبی ندارند!
یک زمانی جوملاآرت دات آی آر بود که اون هم طاهرا دیگه فعالیت نمیکنه ! چون خیلی وقته که قالبی منتشر نکرده.
اما این دوست عزیز اگه یه سر به این سایت بزنه چند قالب خوب و سالم فارسی شده میتونه توش پیدا کنه joomlart.ir
درود
دوست عزیز اسم بنده علی هست .
سعی کنید از سایت های معروف قالب دانلود کنید که هم درست فارسی شده باشند و هم مشکل امینتی نداشته باشند .
سایت های که جوملا را پشتیبانی می کنند کم نیستن . معروف ترین آنها جوملا فارسی - جومینا ( هر چی نیاز داشته باشید دارد )
موفق باشید
می دونم تو گوگل میشه پیدا کرد اما من دنبال سایتی هستم که تو این زمینه معروفتره و قالب های بهتر و بدون مشکل امنیتی داشته باشه که معرفی کردید. با تشکر
سلام
اگر منتظر باشيد در اين زمينه خبرهايي منتشر خواهد شد و مي تونيد قالبهايي رو با نسخ جوملا پيدا كنيد
موفق باشيد
پس منتظر می مونیم اگر خبری شد اطلاع رسانی کنید
اخبار جوملا فارسي رودنبال كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
درود
دوست عزیز بنده که عرض کردم . سایت جومینا
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)