-
معرفی و دانلود ماژول aida news
یک ماژول فوق العاده حرفه ای و قوی برای نمایش اخبار در سایت به هر شکلی که شما دوست دارید هست
به صورت پیشفرض زبان فارسی در اون وجود داره و راست چین هست

لینک دانلود آیدا نیوز :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------------------------------------------------------------------------
یکی از ویژگی های فوق العده این ماژول قوی css Base بودن اون هست و هر تغییری رو علاوه بر امکانات زیادش میتونید در نحوه نمایش مطالب اعمال کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از aidindph عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
12-30-2011 01:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مرسی
واقعا یکی ماژولهای عالی هستش
نکته ای که هست این ورژن 2 جایگزین ورژن یک نمیشه و یک ماژول مستقل هستش
اما چند روزی هستش که دنبال این ماژول برای K2 میگشتم که خوشبختانه پیداش کردم و به درستی هم کار کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه دوستان ورژن 2 این ماژول را برای K2 میشناسند لطفا راهنمایی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
ndr053
مرسی
واقعا یکی ماژولهای عالی هستش
نکته ای که هست این ورژن 2 جایگزین ورژن یک نمیشه و یک ماژول مستقل هستش
اما چند روزی هستش که دنبال این ماژول برای K2 میگشتم که خوشبختانه پیداش کردم و به درستی هم کار کرد
اگه دوستان ورژن 2 این ماژول را برای K2 میشناسند لطفا راهنمایی کنید
منظورتون رو از جایگزینی نفهمیدم
ماژول نیازی به جایگزینی نداره
ش
ما اول از منوی نصب/حذف ماژول قدیمیتون رو پاک کنید و سپس این ورژنی که معرفی کردم رو نصب بفرمائید ، به راحتی با k2 سازگار هست و جواب میده.
-
-

نوشته اصلی توسط
aidindph
منظورتون رو از جایگزینی نفهمیدم
ماژول نیازی به جایگزینی نداره
ش
ما اول از منوی نصب/حذف ماژول قدیمیتون رو پاک کنید و سپس این ورژنی که معرفی کردم رو نصب بفرمائید ، به راحتی با k2 سازگار هست و جواب میده.
منظورم همین بود یعنی میشه هر دو ورژن رو با هم داشت!
اما اینی که میگید با K2 سازگار هستش که من تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم و همانطوری که تو توضیحات ماژول اومده گفته که "این ماژول بر مبنای ماژول آخرین اخبار هسته جوملا نوشته شده است"
من ورژن 2 AiDaNews برای K2 از لینک زیر دانلود کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)