-
افزونه ای مشابه ی این سایت
سلام
من می خواستم برای کار بران این امکان وجود داشته باشه مطالبشون رو تو بخشی از سایتم که از این افزونه استفاده میکند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به اشتراک بزارند
البته نه مطلب بنویسند
بلکه با نصب پلاگینی یا کدی در وبلاگشان این امکان را داشته باشند که بتوانند در سایت من به اشتراک بزارند
با توجه به این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من فقط شیرین شده ها و مطالب جدید را لازم دارم
ممنو
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2011 07:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یعنی شما سایتی میخواهید که مثل شیرینترینها باشه ؟
برای اینکار باید از کامپوننتهایی نظیر جومسوشال استفاده کنید و از پلاگینهایی که این سیستم و افزونه داره بهره بگیرید ! (این افزونه تجاری است و فایل ترجمه آن نیز برای زبان فارسی موجود هست!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
ممنون
از جومسوشل استفاده می کنم
من می خواستم یه بخشی از سایت رو مثل سایت بالاترین برای به اشتراک گذاشتن لینک استفاده کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ز آدرس بالا یک اسکریپت بدست آوردم
آیا روی جوملا نصب می شه ؟
و آیا تجاریست ؟(که این نال شده باشه )
درود
-
-
سلام
خير- جوملا اين امكان رونداره روي خودش اسكريپت نصب كنه. غير از جوملا هيچ سيستم مديريت محتوايي امكان اجراي اسكريپت خارجي را داخل سيستم نداره
توي جومسوشيال ميتونيد توابع مربوط به ارسال وضعيت كاربران رو پيدا كنيد و بصورت كد در بياريد. كافيه كد رو پيدا كنيد
به عنوان مثال آدرس همين تاپيك توي سايت گوگل بوكمارك:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)