-
فارسی سازی k2
سلام
من k2 نصب کردم. حال دیدم چند تا کلمه city و country که در صفحه نشون میده فارسی نیست. مثلا یه عکسو که می خواهید مشخصاتشو در سایت نشون بده بعضی کلماتش انگلیسیه.می خواستم بدونم چطوری میشه فارسیش کرد یعنی فایلش زبانش کجاست؟ مدیریت مهم نیست فقط زبان سایت k2
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از soheiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
12-31-2011 09:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فایل xml کامپوننت را از پوشه کامپوننت کی 2 پیدا کنید و باز کنید !
به دنبال تگ language بگردید ! معرفی فایل زبان انگلیسی را پیدا کنید و مشابه همان فایل برای زبان فارسی تگی را ایجاد کنید.en_UK باید نوشته شود fa_IR و بقیه نام همین شکل باشد.
سپس به بخش language و پوشه ربوطه در فایلهای جوملا بروید و در پوشه en_UK بدنبال همان نامی باشید که در تگ انگلیسی فایل ایکس ام ال بود ! آنرا کپی کنید و به پوشه fa در language جوملا بیاورید و نام آنرا به fa_IR با ساختار ادامه فایل تغییر دهید.
فایل را باز کنید و عبارت مربوطه که نیاز به فارسی شدنش دارید پیدا کنید و ترجمه را انجام دهید !
با این روش میتوانید تمام این فایل را ترجمه کنید و برای هر دو زبان فارسی و انگلیسی این کامپوننت را داشته باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
نتونستم پیدا کنم. دوستانی که با این افزونه کار کردند لطفا راهنمایی کنند.
عکسشو پیوست کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
شما K2 رو به K2mart وصل كرديد؟
اين فيلدي كه گذاشتيد كجاست؟ ادمين يا سايت؟
يه اسكرين شات كلي بذاريد
موفق باشيد
-
-
والا k2store نصبه و در سایت قرار دارد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)