-
نصب جوملا روی هاست
با سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
من برای درس کاربرد کامپیوترم باید یه سایت با جوملا درست کنم.جوملا 1.5 رو دانلود کردم با wampserver روی لوکال نصب کردم.ولی مشکلم اینکه نمیدونم و نمیتونم روی هاست نصب کنم
هرچی مطلب در این باره بوده تو اینترنت خوندم وارد کنترل پنل که میشم اون تنظیماتی رو که گفته نداره.آدرس کنترل پنل هم اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خواهش میکنم جواب بدین من خیلی وقت ندارم.روی لوکال که نصب کردم محتوای نمونه رو تغییر دادم و مطالبی رو که میخواستم گذاشتم.حالا اگه رو هاست بذارم این تغییرات روش اعمال میشه یا باید دوباره محتوای نصب نمونه رو عوض کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-01-2012 04:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز برای انتقال سایت خود مقاله زیر را مطالعه فرماید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می توانستید روی هاست نصب کنید و تغییرات را روی هاست اعمال کنید .
اگر سایت را از لوکال به هاست انتقال بدهید اطلاعات شما از بین نمی رود .
سوالی بود در خدمتم . موفق باشید
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز برای انتقال سایت خود مقاله زیر را مطالعه فرماید :
می توانستید روی هاست نصب کنید و تغییرات را روی هاست اعمال کنید .
اگر سایت را از لوکال به هاست انتقال بدهید اطلاعات شما از بین نمی رود .
سلام
با عرض معذرت چندتا سوال داشتم اگه لطف کنین جواب بدین
اول مقاله که گفته کل پوشه مربوط به جوملای خود را فشرده کنيد یعنی فایل www توی wamp روفشرده کنیم؟بعد اینکه گفته فایل رو با FTP منتقل کنید.من یه FTP دانلود کردم و رو کامپیوترم نصب کردم ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم.روش دیگه ای برای انتقال فایل وجود نداره؟
یه سوال دیگه هم اینکه طبق این روشی که گفته فایل پشتیبان رو تهیه کردم ولی وقتی می خوام تو دیتابیس وارد کنم این پیغام رو میده
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0
Transitional//EN" "http://www.w' at line 1
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en" dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="icon" href="./favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="shortcut icon" href="./favicon.ico" type="image/x-icon" />
<title>phpMyAdmin</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="phpmyadmin.css.php?token=dbaf6078f02b396f514 9ee132bb5001c&js_frame=right&nocache=38180 96841" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="print.css" media="print" />
<meta name="robots" content="noindex,nofollow" />
</head><body><p>export.php: Missing parameter: what <a href="./Documentation.html#faqmissingparameters" target="documentation"> (FAQ 2.8)</a><br />export.php: Missing parameter: export_type <a href="./Documentation.html#faqmissingparameters" target="documentatio[...]
-
-
درود
دوست عزیز بنده یه نظر دارم .
هاست شما چی هست ؟ اگر سی پنل هست طبق آموزش زیر انجام دهید .
فایل های خود را زیپ کنید . از پایگاه داده خود هم بک اپ بگیرید . از طریق قسمت آپلود هاست فایل های خود را آپلود نماید . یک دیتابس جدید ایجاد کنید و از دیتابسی که بک آپ گرفته بودید را ایمپورت کنید .
فایل کانفینگ را ویرایش کنید و اطلاعات مربوط را قرار دهید .
در این روش باید سایت شما باز شود و جواب دهد .
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
اول از همه از بابت راهنماییهای خوبتون خیلی ممنون
من خیلی دنبال هاست رایگان گشتم ،تو چند تا سایتم عضو شدم هاستی که ارائه دادن vistapanel هستش که با cpanel فرق داره ،فکر کنم همون سی پنل ایرانی
باشه.شما متونید سایتی رو معرفی کنید که بتونم هاست cpanel بگیرم.
بازم ممنون.خدا خیرتون بده
-
-
درود
بله دوست عزیز . اطلاعات سایت را برای شما پ.خ می کنم .
موفق باشید
-
-
مشکل در نصب فایل آپلود شده
سلام.من بالاخراه تونستم با ftp فایل های جوملا رو رو پوشه htdocs آپلود کنم.تو قسمت آموزش هاست نوشته که بعد این مرحله به آدرس وب سایت خود بروید تا به صفحه نصب سیستم منتقل شوید و کار را تمام کنید.ام وقتی من اسم سایتم رو مینویسم دوباره میگه وارد صفحه کنترل پنل شوید.قسمت نصب رو نمیاره.لطفا منو راهنمایی کنید.قبلا که جوملا رو رو لوکال نصب کرده بودم فایل installation روحذف کردم که بتونم برم تو قسمت مدیریت و محتواش رو تغییر بدم
با تشکر.
-
-
درود
دوست عزیز بنده که خدمت شما عرض کردم بهترین هاست برای نصب جوملا هاست لینوکس میباشد .
هاست های ویندوز و ویستا با جوملا مشکل دارند .
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)