من دیگه نمی تونم تغییری تو سایت ایجاد کنم برای اینکه وقتی روی ذخیره کلیک می کنم تصویر زیر میاد و میگه index.php رو دانلود کن
![]()

من دیگه نمی تونم تغییری تو سایت ایجاد کنم برای اینکه وقتی روی ذخیره کلیک می کنم تصویر زیر میاد و میگه index.php رو دانلود کن
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز مشکل از مرورگرته و به جوملا مربوط نمیشه، با کروم تست کن ببین بازم این مشکل رو داری؟
یه مشکل دیگه
گزینه افزودن پسوند به آدرس ها باید روشن باشه؟
من با هر کلیلکی البته یکی در میون آدرسهای عجیبی ظاهر میشه و ارور 404 میده مثلا آدرسم میشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
iiawefi اضافیه نباید بیاد اشکال از کجاست؟
سلام
نيازي نيست. اگر خواستيد مي تونيد روشن بذاريدگزینه افزودن پسوند به آدرس ها باید روشن باشه؟
چه موقع اين اشكال رخ ميده؟ روي چه چيزي كليك مي كنيد؟ اين طرز آدرس دهي كاملاً* اشتباهه و حتي مرورگر به عنوان استاندارد نمي شناسهمن با هر کلیلکی البته یکی در میون آدرسهای عجیبی ظاهر میشه و ارور 404 میده مثلا آدرسم میشه
براي پاسخ دهي كمي صبور باشيد
موفق باشيد
بله تشکر چون من عجله داشتم نمی تونستم صبر کنم اعصاب برام نزاشته
فرقی نمی کنه تو هر بخش مدیریت با هر چند کلیک در میون این اتفاق می افته
البته الان افزودن پسوند به آدرس رو خاموش کردم بخ نظرم کمتر شد
یه سوال دیگه بهترین انجمن ساز رایگان چیه کیوننا فارسی برای 1.7 هست؟
از زحمات شما هم بی نهایت سپاسگزارم
سلام
اگر براي جوملا مي خواييد كيوننا بهترين گزينه ست و مي تونيد از سايتش دانلودكنيد. ترجمه ي اون هم توي سايت هست
غير جوملا مي تونيد از SMF يا MYBB يا PHPbb استفاده كنيد
در مورد مشكلتون هم پيشنهاد ميكنم يكبار جوملا رو overwrite كنيد و پوشه installation رو پاك كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)