سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: آيا بخش ادمين نسخه 4.5.3H هم فارسي ميشه؟

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

آيا بخش ادمين نسخه 4.5.3H هم فارسي ميشه؟

سلام
    چند وقتي بود به دليل مشكلات شخصي به سايت مامبو فارسي (و مشتقاتش) سر نزده بودم
    به نظر خيلي تغييرات كرده... يكپارچگي نسبي كار رو راحت تر كرده

دو تا سوال داشتم
    اول اين كه آيا بالاخره اين فروم، فروم رسميه مامبو فارسيه؟ يا باز اينم پاك ميشه يه جا ديگه جديد داير ميشه؟ خوب تصميم خودتون رو بگيريد ديگه وگرنه ملت وويگولنزج شما آدماي سست عنصري هستيد.

دوم اينكه
    بعد از اون ضد حالي كه تيم مامبو تو انتشار ورژن 4.5.3 به همه زد و در واقع ورژن 4.5.2.4 رو منتشر كرد ! كه هيچ شباهتي به ورژن بتاي 4.5.3 نداشت ، حالا مجبوريم با همين ورژن كنار بيايم كه حالا هم يه H آخرش اضافه شده.
    ضمن تشكر از بچه هاي تيم فارسي كه اين نسخه رو هم جديدا فارسي كردن ميخواستم بپرسم آيا قسمت admin رو هم فارسي ميكنيد؟ و چه زماني اون نسخه بيرون مياد.
    البته پچ چند زبانه كننده قسمت ادمين تو mamboforg هست ولي فكر كنم براي ورژن H نيست.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ممنون
    iman akbari
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Re: آيا بخش ادمين نسخه 4.5.3H هم فارسي ميشه؟

سلام دوست عزیز
    البته اول بگم نمی خوایم پا تو کفش بزرگان بکنیم.
    ولی به امید خدا با این تعطیلی فردا ... من شنبه صبح مامبو کاملا فارسی ، همراه با کنترل پنل فارسیش در یه جایی آپلود می کنم و لینکش رو براتون قرار می دم.
    البته این نسخه آزمایشی هست! و مطمئن هستم نسخه ای که منتشر می کنم به خوبی دوستان پر سابقه و قدرتمندمون در اینجا نخواهد بود.
    خلاصه اگه دوست داشتید بگید در این حرکت مام همراه باشیم.

iransbs
    Guest

ما منتظر نسخه شما هستیم
    ولی باید بگم در نسخه مامبو کار بچه های مامبو لرن خیلی از مشکلاتی که حتی در خود مامبو انگلیسی بود حل شده و بعضی از مشکلات دیگه هم داره حل می شه

farhad
    Guest

گروه مامبو لرن از هر ایده و کار جدیدی استقبال میکنه و تا جایی هم که بتونه در حل مشکلات به دوستان کمک میکنه.

هدف ما گسترش فرهنگ کد باز و کمک به هموطنان هست.

موفق باشید.

یا علی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

ممنون از زحمات شما
    مشكلي كه تو اين ورژن H فارسي هست اينه كه
    در بخش ادمين تاريخ ها به هم ريخته هست ولي تو بخش كاربري درسته
    مشكل ديگش اينه كه اگه يه مطلب رو اديت كنيم و دوباره save كنيم تاريخ از بين ميره (البته اين مشكل تو 4.5.2 هم بود)

من پكيج كامل 4.5.3H رو از mambo.ir گرفتم حالا نميدونم اين مشكل داره يا بايد پچ روش نصب بشه.
    يه مشكلي هم اين پكيج موقع نصب داره اونم اينه كه فايل sample_data.sql در NotePad ذخيره شده كه NotePad يه كد اضافي اول فايل ميذاره و باعث ميشه بعضي جاها اين فايل تو mysql ايمپرت نشه. لطفا اين فايل رو تو يه اديتور ديگه ذخيره كنيد كه بچه ها موقع نصب به مشكل نخورن.

farhad
    Guest

سلام

دوست عزیز...مامبو 4.5.3H موجود در سایت مامبو لرن کاملا تست شده و تا اونجایی که میشده سعی کردیم که مشکلی نداشته باشه.

میتونید اون رو از لینک روبرو دانلود کنید و تست کنید. ( برای دانلود باید در سایت عضو باشید )

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)