از کجا می توانم کامل جوملا را یاد بگیرم به من سایتی سپردن و قالب را بروی آن نصب کرده اند قرار است من آن را ویرایش کرده و پر کنم کی می توانند قدم به قدم آن را به من آموزش بدهد با تشکر

از کجا می توانم کامل جوملا را یاد بگیرم به من سایتی سپردن و قالب را بروی آن نصب کرده اند قرار است من آن را ویرایش کرده و پر کنم کی می توانند قدم به قدم آن را به من آموزش بدهد با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با کمی جستجو و حوصله میتونید طراحی سایت رو انجام بدهید.دانشنامه جوملا و سایت های آموزشی زیادی هستند که میشه از راهنمایی آن ها استفاده کرد. من هم یک مبتدی بودم ولی با کمک انجمن و دانشنامه و چند تا سایت دیگر الان اطلاعاتم بیشتر شده و تسلط بیشتری به ویرایش پیدا کردم. موفق باشید
دروود
بهترین مورد ابتدا این هست که شما کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید > [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] > در اینجا میتونید کتاب رو دریافت کنید
سپس اموزش های ویکی جوملا فارسی رو مطالعه کنید
اگر مشکلی بود در انجمن مربوطه مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
کتاب جوملا را خواندم کار کردن با کنترل پنل هیچ مشکلی ندارم الان رای سایت نمی دانم از کجا شروع کنم آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کتاب جوملا رو مطالعه کنید ، تمامی موارد توضیح داده شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)