-
يه سوال در مورد صفحه اول قالب مامبو
با سلام به دوستان
من مي خوام مطالبي كه در صفحه اول سايتم ميان به اين ترتيب كه الان هستن نباشن يعنه تعداد مطالبي بيشتر قرار بگيرن و به اين ترتيب كه الان بعد از مطلب اول مطالب دوم و سوم به صورت افقي در نياين همه مطالب مي خوام به صورت افقي باشند و تعداد مطالب از سه تا به 5 تا برسن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتظر كمك شما هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2007 07:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : يه سوال در مورد صفحه اول قالب مامبو
سلام
لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قبل از طرح سوال در انجمن جستجو کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا آموزشهای سایت رو مطالعه کنید
این هم جواب شما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمامی این مواردی که بالا گفتم در امضای مدیران سایت هست، لطفا رعایت بفرمائید
به انجمن مدیریت منتقل شد
-
-
ممنون دوست عزيز
يه سوال ديگه هم داشتم چه تو ميشه تو همه صفحات سايت آمارگير گذاشت مثل آمارگير وبگذر و يا باكس ؟
-
-
[quote author=محمد link=topic=3978.msg24409#msg24409 date=1168198413]
لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قبل از طرح سوال در انجمن جستجو کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا آموزشهای سایت رو مطالعه کنید
[/quote]
اصلا توجه کردید؟؟؟؟؟
لطفا در انجمن سرچ کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)