فید جوملا 1.7 رو فعال کردم اما وقتی لینک rss صفحه اول رو میزنم فقط عنوان سایت رو نشون میده و از مطالب خبری نیست. سایت خودم الان آپ نیست و لی این سایت دقیقاً مثل مال منه:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟!کد:http://pelakweb.ir/index.php?format=feed&type=rss

فید جوملا 1.7 رو فعال کردم اما وقتی لینک rss صفحه اول رو میزنم فقط عنوان سایت رو نشون میده و از مطالب خبری نیست. سایت خودم الان آپ نیست و لی این سایت دقیقاً مثل مال منه:
کسی میتونه راهنمایی کنه؟!کد:http://pelakweb.ir/index.php?format=feed&type=rss
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من از یکی از دوستان پرسیدم که ایشون گفتن در آدرس فوق فقط فید مطالب ویژه نمایش داده میشه. اما من میخواهم فید همه مطالب، فارغ از اینکه در چه مجموعه ای هستند نمایش داده بشود. آیا راهی هست؟!
سلام
rss جوملا همانطور که خودتان هم گفتید فقط مطالب ویژه رت نمایش می دهد برای داشتن پارامترهای حرفه ای تر باید از افزونه هایی که در این خصوص وجود دارد استفاده نمایید
موفق باشید
سلام
به نظرم می یاد یا فایل های ایجاد ار اس اس جوملا 1.7 مشکل داره یا اینکه لینکش عوض شده
چون من هر سایتی که با جوملا 1.7 راه اندازی شده و ار اس اس رو چک کردم فقط عنوان سایت رو نشون می ده !
مثلا همین سایت جوملا دی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
یا علی
لطف میکنید افزونه هایی رو در این خصوص معرفی کنید؟نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من جستجو کردم برای این کار یک افزونه خوب بود که اون هم تجاری بود. در مورد rss هم که جستجو می کنم همه در مورد خبرخوان هست!
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
در لینک شما هم دقیقاً یک افزونه برای جوملا 1.7 هست که آن هم تجاری است:نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)