-
نمایش مطالب
سلام... در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی روی یک از منوها کلیک میکنم ، مطالبی که در اون مجموعه وجود دارد را به صورت یک جدول نمایش می دهد و با کلیک روی هر کدام از این موارد جدول، آن مطلب را نمایش می دهد، اما من می خواهم وقتی روی آن منو کلیک می کنم، همه مطالب موجود در آن مجموعه نمایش داده شود نه به صورت جدولی بلکه خود مطلب نمایش داده بشه (همه مطالبی که وجود دارد)... من در هنگام ایجاد منو، نوع آیتم منو را از نوع لیست مجموعه انتخاب کردم... به همین دلیل به صورت جدول نشان می دهد! کدام را باید انتخاب کنم تا جدولی نباشد و خود مطلب را نشان دهد ؟؟؟
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-06-2012 07:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
m.hossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام... در سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی روی یک از منوها کلیک میکنم ، مطالبی که در اون مجموعه وجود دارد را به صورت یک جدول نمایش می دهد و با کلیک روی هر کدام از این موارد جدول، آن مطلب را نمایش می دهد، اما من می خواهم وقتی روی آن منو کلیک می کنم، همه مطالب موجود در آن مجموعه نمایش داده شود نه به صورت جدولی بلکه خود مطلب نمایش داده بشه (همه مطالبی که وجود دارد)... من در هنگام ایجاد منو، نوع آیتم منو را از نوع لیست مجموعه انتخاب کردم... به همین دلیل به صورت جدول نشان می دهد! کدام را باید انتخاب کنم تا جدولی نباشد و خود مطلب را نشان دهد ؟؟؟
متشکر
دوست عزیز شما باید " نمایش بلاگ مجموعه " رو انتخاب کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از aidindph عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)