-
مشکل آپلود تصاویر در mod_ariimageslider
درود بر دوستان
من مازول mod_ariimageslider رانصب و فراخوانی در سایتم روی لوکال انجام دادم اما مشکل من اینجاست که نمی دونم عکس هارو کجا باید آپلود کنم البته در پوشه hmage خود ماژول عکس ها رو ریختم اما باز هم جواب نداد بدون عکس لود میشه ،مسید فایل تصاویر را در درایو ز دادم باز هم تعداد عکس ها رو میشناسه اما تصویری نمایش نمی ده در ی فرومی نوشته بود عکس هارا باید در فولدرش آپلد کنم این کارم کردم نشد ممکن راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2012 08:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ابتدا عکس ها را در مدیریت رسانه ها در یک پوشه مجزا آپلود کنید
بعد باید یک مجموعه و زیر مجموعه بسازید (id مربوط به انها باید نگه دارید)
سپس در مدیریت مطالب یک به تعداد عکسهایی که آپلود کردید مطلب ایجاد کنید (محتوای این مطالب فقط عکسهای upload شده باشند)
حال به مدیریت ماژول ها و ماژول مورد نظر رفته و با استفاده id که در مرحله برداشتید میتوانید ماژول را تنظیم کنید تا بدرستی کار کند
-
-
خیلی ممنون مرسی لطف کردید دوست عزیر اجرا شد و متوجه شدم منظور از ای همونmages/TASVIR/8.jpg با سپاس فراوان تشکر
-
-
درود بر شما و همه دوستان عزیز
ی مشکلی پیش اومده اونم اینه که اسلاید شو قسمتی از منوی بالا رو می گیره و اونوقت منو ها زیر اسلاید شو پنهان میشن چطور می تونم موقیت اسلاید شو رو تغییر بدم
-
-
خیلی ممنونم مرسی لطف کردید
اما ی سوال عذر خوام منظور از ای دی آدرس url که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این باشه هست یا آدرس که در زمان ایجاد مطالب که images/TASVIR/8.jpg هست منظور شماست .
بهتر بگم من یک مجموعه به نام اسلاید درست کردم با زیر مجموعه اسلاید 1سپس محتوا که حاوی هر عکس هست در مجموع 3 مطلب به نام تصویر 1و2و3 را به زیر مجوعه اسلاید 1 دادم حالا در مدیریت ماژول هام متوجه نمی شوم چکار کنم خیلی خوب توضیح دادید سپاسگذارم اگر میشه این قسمتشم بزرگواری کنید مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)