با سلامنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی نمیشه بدون phpmyadmin و ... کاری کرد راهی نداره
فعلا دسترسی به هاست ندارم

با سلامنوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این key دیفالت نداره ؟
درود به مشکل جدیدی برخوردم بعد از ورود با این صحفه مواجه میشوم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چطور به صحفه مدیریت جوملا بروم؟؟ لطفا راهنماییم کنید با سپاس
سلام
شما در این ادرس یوزر و پسورد بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتر بود سوال خودتون رو در یک پست جداگانه مطرح میکردید
شما سوالتون رو داخل پست دوستی که هنوز مشخص نیست به جواب رسیدن یا نه مطرح کردین
شاید ایشون ناراحت بشن
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 01-07-2012 در ساعت 07:34 PM
درود بر شما دوست گرامی ممنون ازینکه من رو راهنمایی کردین اما لینک شما ارور داد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من میخام وارد این قسمت بشوم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با سپاس از شمانوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز
به جاي you.com ادرس سايت خودتون رو قرار بديد
سایت خودم رو هم وارد کردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اما مشکل حل نشدنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين مشكل اتون رو در يك تاپيك جداگانه مطرح كنيد تا دوستان بررسي و كمك نمايند
با اين مضمون :
سايت من اين ارور را ميدهد :
Unable to load session storage class: database
موفق باشيد
ديفالتش:
jSecure
هستش
---------------------
دوستان براي مشكلاتي كه ارتباطي با موضوع نداره تاپيك جداگانه اي بزنند
موفق باشيد
با سلام مجدد
دوستان تو phpmyadmin اصلا چنین پلاگینی وجود ندارهبه phpmyadmin بريد jos_plugin رو پيداكنيد و به دنبال پلاگين Jsource بگرديد
پس مشکل کجاست ؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)