در ضمن دوستان روی پیشنهاد بنده فکر کنید . یه برنامه گشت و گذار جوملایی کوچک هم برگزار کنید بد نیست . دوستان بیشتر با هم آشنا میشن .
بیشتر هم خوش میگذره و یه خاطره جوملایی برامون میمونه
موفق باشید

در ضمن دوستان روی پیشنهاد بنده فکر کنید . یه برنامه گشت و گذار جوملایی کوچک هم برگزار کنید بد نیست . دوستان بیشتر با هم آشنا میشن .
بیشتر هم خوش میگذره و یه خاطره جوملایی برامون میمونه
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر پرسنلی شما برای صدور کارت ورود لازم است.
دانشجویان که می خواهند از تخفیف دانشجویی استفاده کنند، باید اسکن کارت دانشجویی رو در هنگام پر نمودن فرم واریز وجه، آپلود و ارسال نمایند.
با تشکر
یا علی
درودنوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای وارد شدن به سمینار کارت بهمون میدن ؟
در مورد اسکن کارت دانشجویی هیچ کجا چیزی درج نشده !!!!! . میلاد عزیز گفتن که باید کارت را بیارین که ما هم گفتیم چشم
سلام
بلهبرای وارد شدن به سمینار کارت بهمون میدن ؟
هنگام پر کردن فرم واریز هزینه ثبت نام می تونید تصویر کارت دانشجویی را ارسال کنید.در مورد اسکن کارت دانشجویی هیچ کجا چیزی درج نشده
در پناه حق
درود
در خود سایت سمینار مطلبی برای اسکن کارت دانشجویی ذکر نشده است !!!!!
ذکر کنند چشم ارسال میشود .
در ضمن سمینار چند روز هست ؟
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در تاریخ 24 فروردین برگزار می شود.
نتیجه = سمینار یک روزه هست.
شما زمانیکه ثبت نام کنید پس از واریز وجه و پر کردن فرم واریز هزینه گزینه ارسال تصویر کارت دانشجویی رو می بینید.
در کل مشکلی نیست دوست عزیز. امیدواریم که روز سمینار شما رو هم در جمع خودمون ببینیم.
موفق باشید
ویرایش توسط hamidy : 01-30-2012 در ساعت 07:51 PM
درود
اوکی حمید جان . زمانش کم نیست ؟؟
بنده که عرض کردم از چند وقت پیش برنامه ریزی کردم و روز شماری که حتما در سمینار شرکت کنم . برای زیارت جناب فیروزمندان . شما . میلاد عزیز و بقیه دوستان .
خوشحال میشم دوستان را از نزدیک زیارت کنم .
فکر کنم روز به یادمونی بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)