-
مشکل در joomgallery
با سلام
این کامپوننت joomgallery هست که نصب کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلش اینه که بر اساس دسته بندی لینک رو تنظیم نمی کنه . یعنی به عنوان مثال توی این دسته بندی :
گالری » پرسپولیس » 90-91 » بازیها
لینک این هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که باید این باشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی sub categuri ها توی لینک نمیاد . و این باعث میشه که مثلا اگر توی یه main categury دیگه یه sub categuri به اسم baziha درست کنم ، لینکها با هم تداخل پیدا می کنه...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2012 11:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
masoud33
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
این کامپوننت joomgallery هست که نصب کردم
مشکلش اینه که بر اساس دسته بندی لینک رو تنظیم نمی کنه . یعنی به عنوان مثال توی این دسته بندی :
گالری » پرسپولیس » 90-91 » بازیها
لینک این هست :
در صورتی که باید این باشه :
یعنی sub categuri ها توی لینک نمیاد . و این باعث میشه که مثلا اگر توی یه main categury دیگه یه sub categuri به اسم baziha درست کنم ، لینکها با هم تداخل پیدا می کنه...
اصولا نباید به شما اجازه بده که همچین کاری کنید و دو زیر مجموعه همنام بسازید
برای عدم تداخل بهتره دسته بندی رو بر اساس تاریخ انجام بدید
یا اینکه تنظیمات لینکینگ کامپوننت رو بررسی کنید
یا اینکه از کامپوننت دیگری استفاده کنید ( این پیشنهاد بهتره ، چون برای دیدن یک عکس 5 بار کلیک کردم و اصلا در حوصله هیچ کاربری نیست )
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
parsnest
اصولا نباید به شما اجازه بده که همچین کاری کنید و دو زیر مجموعه همنام بسازید
برای عدم تداخل بهتره دسته بندی رو بر اساس تاریخ انجام بدید
یا اینکه تنظیمات لینکینگ کامپوننت رو بررسی کنید
یا اینکه از کامپوننت دیگری استفاده کنید ( این پیشنهاد بهتره ، چون برای دیدن یک عکس 5 بار کلیک کردم و اصلا در حوصله هیچ کاربری نیست )
ببینید ما لینک مربوط به عکسهای جدید رو در خروجی سایت قرار می دیم و اصلا قرار نیست که کاربران دنبال عکس بگردند .
اگر اجازه ندا که 2 زیر مجموعه همنام بسازیم ایراد بزرگی برای کامپوننت محسوب میشه ...
اما این که می گید تنظیمات لینک کامپوننت ... میشه بیشتر راهنمایی کنید . چون چیزی به این مضمون پیدا نکردم ...
-
-

نوشته اصلی توسط
masoud33
ببینید ما لینک مربوط به عکسهای جدید رو در خروجی سایت قرار می دیم و اصلا قرار نیست که کاربران دنبال عکس بگردند .
اگر اجازه ندا که 2 زیر مجموعه همنام بسازیم ایراد بزرگی برای کامپوننت محسوب میشه ...
اما این که می گید تنظیمات لینک کامپوننت ... میشه بیشتر راهنمایی کنید . چون چیزی به این مضمون پیدا نکردم ...
خوب شما به چه دلیلی 2 تا زیرمجموعه همنام میخواهید؟ خواسته شما نامتعارف هست و وقتی یک زیرمجموعه هست با یک نامی ، چه دلیل داره دوباره یکی دیگه ساخته بشه؟
منظورم از تنظیمات لینک در صورت وجود عرض کردم که میگید وجود نداره
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببینید این دو زیر مجموعه همنام در دو مجموعه مختلف هست
یعنی یک زیر مجموعه به اسم بازیها در مجموعه پرسپولیس ... و یک زیر مجموعه به اسم بازیها در مجموعه تیم ملی
همونطور که در گالری هم اگر ببینید متوجه میشید. . این دو تا زیر مجموعه که از دو مجموعه مجزا هست با هم تداخل پیدا می کنه...
-
-

نوشته اصلی توسط
masoud33
ببینید این دو زیر مجموعه همنام در دو مجموعه مختلف هست
یعنی یک زیر مجموعه به اسم بازیها در مجموعه پرسپولیس ... و یک زیر مجموعه به اسم بازیها در مجموعه تیم ملی
همونطور که در گالری هم اگر ببینید متوجه میشید. . این دو تا زیر مجموعه که از دو مجموعه مجزا هست با هم تداخل پیدا می کنه...
زمانی که مجموعه و زیر مجموعه میسازید امکان گزاشتن نام انگلیسی یا همون alias رو دارید؟
اگر بله اون اسم انگلیسی رو متفاوت انتخاب کنید که لینک هایی که generate میشه با هم متفاوت باشند
-
-
بله میشه این کارو کرد
اما در دراز مدت به مشکل بر میخوریم . چون اون موقغ دیگه نمیدونیم چه اسمهایی رو قبلا انتخاب کردیم و اینکه چه اسمی رو انتخاب کنیم که تداخل پیدا نکنه.
اگر طوری تنظیم میشد که در لینک ها مثلا یک عدد منحصر بفرد برای هر مجموعه و زیر مجموعه قرار داد مشکل حل میشد.
من فکر می کنم این مشکل قابل حل هست ولی من و شما نمیدونیم راهشو . ممنونم از راهنماییتون
-
-

نوشته اصلی توسط
masoud33
بله میشه این کارو کرد
اما در دراز مدت به مشکل بر میخوریم . چون اون موقغ دیگه نمیدونیم چه اسمهایی رو قبلا انتخاب کردیم و اینکه چه اسمی رو انتخاب کنیم که تداخل پیدا نکنه.
اگر طوری تنظیم میشد که در لینک ها مثلا یک عدد منحصر بفرد برای هر مجموعه و زیر مجموعه قرار داد مشکل حل میشد.
من فکر می کنم این مشکل قابل حل هست ولی من و شما نمیدونیم راهشو . ممنونم از راهنماییتون
دوست عزیز
شما اگر بر اساس تاریخ این کار رو انجام بدید ، مشکلی نخواهید داشت .
موید باشید.
-
-
خوب اگر میشه توضیح بدید که چطوری این کارو بکنم ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)