-
کامپوننت جی کامنت
سلام از جی کامنت منتشر شده در جوملا فارسی استفاده می کنم ...
مشکلات زیر را دارم چیکار کنم درست بشه ؟؟؟
1- تکست باکس ها سمت راست هستند به جای اینکه سمت چپ باشند...
2- فارسی که نظر را می نویسیم به صورت علامت سوال نمایش می دهد...چکار کنم درست یشود؟؟؟
3- تا مدیر سایت نظرات را تایید نکند نمایش داده نمی شود...چکار کنم نیاز به تایید مدیر نداشته باشد ؟؟؟
ممنون میشم زود پاسخ بدهید
اسم سایت این هست...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا یه نظر ثبت کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 01-08-2012 در ساعت 11:31 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2012 11:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
m.hossein
سلام از جی کامنت منتشر شده در جوملا فارسی استفاده می کنم ...
مشکلات زیر را دارم چیکار کنم درست بشه ؟؟؟
1- تکست باکس ها سمت راست هستند به جای اینکه سمت چپ باشند...
2- فارسی که نظر را می نویسیم به صورت علامت سوال نمایش می دهد...چکار کنم درست یشود؟؟؟
3- تا مدیر سایت نظرات را تایید نکند نمایش داده نمی شود...چکار کنم نیاز به تایید مدیر نداشته باشد ؟؟؟
ممنون میشم زود پاسخ بدهید
اسم سایت این هست...
خیلی متشکر
مشکل راست چین بودن :
تغییرات :
div#udjaCommentsWrapper form label {
float: right;
font-size: 1.1em;
padding-right: 15px;
text-align: right;
width: 104px;
}
مشکل دوم که فرمودید ، اینطور نیست، بعد از ارسال علامت سوال میشه؟
علامت سوالی ندیدم
در تنظیمات کامپوننت میتونید تایید مدیر رو حذف کنید.
-
-
سلام..ببخشید یه اشتباهی شد، من نوشتم جی کامنت،...از udja comment استفاده می کنم ....
1-در تنظیمات این کامپوننت تایید مدیر وجود ندارد .....چطور بدون تایید مدیر، نظرات نمایش داده شود....
2- من هم از ie هم فایرفاکس استفاده کردم برای من نظرات که فارسی نوشته می شوند به صورت علامت سوال نمایش داده میشه حروف فارسی...چکار کنم حل بشه ؟؟؟؟ اینطوری نشون میده!!!
- ???
ارسال شده توسط 2012-01-08 15:09:02
???? ?? ???? ???
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] -
????
ارسال شده توسط 2012-01-08 14:20:56
??????? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ????
3- برای مشکل راست چین بودن که گفتید تغییرات ایجاد کنم... چطوری میتونم به این کدها دسترسی داشته باشم و تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟(منظورم توی قسمت مدیریت سایت از کجا باید به این کدها دسترسی داشته باشم ؟؟؟)
4- وقتی یه نظری ارسال میشه، دیگه این ماژول نمایش داده نمیشه تا بتونه دوباره نظر ارسال کنه، مگر اینکه دوباره بیاد تو سایت یه کاری مثل دوباره وارد شدن!!!!اینو چکار کنم؟؟
در نسخه انگلیسی این کامپوننت بدون تایید مدیر متون نمایش داده میشوند...مشکلش فقط اینه که انگلیسی هست متن لیبلها و چپ چین هستند...
متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 01-08-2012 در ساعت 12:10 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
m.hossein
سلام..ببخشید یه اشتباهی شد، من نوشتم جی کامنت،...از udja comment استفاده می کنم ....
1-در تنظیمات این کامپوننت تایید مدیر وجود ندارد .....چطور بدون تایید مدیر، نظرات نمایش داده شود....
2- من هم از ie هم فایرفاکس استفاده کردم برای من نظرات که فارسی نوشته می شوند به صورت علامت سوال نمایش داده میشه حروف فارسی...چکار کنم حل بشه ؟؟؟؟ اینطوری نشون میده!!!
- ???
ارسال شده توسط 2012-01-08 15:09:02
???? ?? ???? ???
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] -
????
ارسال شده توسط 2012-01-08 14:20:56
??????? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ????
3- برای مشکل راست چین بودن که گفتید تغییرات ایجاد کنم... چطوری میتونم به این کدها دسترسی داشته باشم و تغییرات ایجاد کنم ؟؟؟(منظورم توی قسمت مدیریت سایت از کجا باید به این کدها دسترسی داشته باشم ؟؟؟)
4- وقتی یه نظری ارسال میشه، دیگه این ماژول نمایش داده نمیشه تا بتونه دوباره نظر ارسال کنه، مگر اینکه دوباره بیاد تو سایت یه کاری مثل دوباره وارد شدن!!!!اینو چکار کنم؟؟
در نسخه انگلیسی این کامپوننت بدون تایید مدیر متون نمایش داده میشوند...مشکلش فقط اینه که انگلیسی هست متن لیبلها و چپ چین هستند...
متشکر
وارد صفحه کامپوننت بشید و سمت چپ بالای صفحه گزینه انتخاب ها رو کلیک کنید و در تنظیماتش انتشار اتوماتیک رو بله بگزارید
در مورد علامت سوال باید دیتابیستون بررسی بشه که ببینیم تیبل هایی که نظرات در اونها قرار میگیره UTF-8 هست یا خیر که فکر کنم نباشه
اون لینکی که از css بهتون دادم مربوط به همین کامپوننت هست و میتونید موارد دیگریش رو هم ویرایش کنید ولی باید css بدونید
پیشنهاد میکنم از کامپوننت جامع تری استفاده کنید
برای نظرات جوملا جستجو کنید موارد زیادی وجود دارند
-
-
سلام...
جدولها utf-8 هستند...اما چرا علامت سوال میذاره به جای حروف فارسی؟؟؟
در تنظیمات، انتشار اتوماتیک وجود نداشت ؟!!!
دوستان چه کامپوننتی را پیشنهاد میکنند برای نظرات؟؟؟؟
میشه لینک بدهید
من الان از نسخه انگلیسیش استفاده کردم، الان یه مسئله ای هست اون هم اینکه ، تکست باکس ها فاصله مناسبی ندارند...چکار کنم درست بشه ؟؟؟
یه مسئله دیگه اینکه من در کد مربوط به این ماژول، به جای مثلاً name که در سایت نشان میدهد، به صورت فارسی نوشتم نام، اما توی سایت علامت سوال نشون میده جاش، اینو چکار کنم؟؟؟اینطوری نمیشه درست کرد؟؟؟
متشکر
ویرایش توسط m.hossein : 01-08-2012 در ساعت 01:55 PM
-
-
کامپوننت های مشابه و بهتر :
jxcomments
jomcomment
jcomment
-
-
سلام...من یه جستجویی کردم اما مورد مناسبی پیدا نکردم...میشه لینک دانلود این موارد را قرار بدهید مخصوصا دو تای اولی را
متشکر
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)