-
لینک سایت
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم. عنوان فایل htaccess رو هم همونطور که توی سوالات قبلی بود تصحیح کردم.
اما هنوز هم وقتی آدرس سایت رو توی مرورگر تایپ می کنم خطای شماره 500 رو میده که توش یه لینک هست و میشه به صفحه اصلی دسترسی پیدا کرد
همچنین لینک هام به صفحات داخلی دیگه کار نمی کنه و صفحه ی page can not be found ظاهر میشه.
چه کنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2012 11:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
nmr61
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم. عنوان فایل htaccess رو هم همونطور که توی سوالات قبلی بود تصحیح کردم.
اما هنوز هم وقتی آدرس سایت رو توی مرورگر تایپ می کنم خطای شماره 500 رو میده که توش یه لینک هست و میشه به صفحه اصلی دسترسی پیدا کرد
همچنین لینک هام به صفحات داخلی دیگه کار نمی کنه و صفحه ی page can not be found ظاهر میشه.
چه کنم؟
ممنون
دقیقا چه تغییری در نام فایل htaccess ایجاد کردید؟
باید پسوندش رو حذف و در اول نام فایل یک نقطه بگزارید (.)
-
-
-
-
فایل زیر رو در روت هاستتون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
parsnest
فایل زیر رو در روت هاستتون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید
حکایت همچنان باقی است... هیچ تغییری نکرد
-
-

نوشته اصلی توسط
nmr61
حکایت همچنان باقی است... هیچ تغییری نکرد
لینک سایتتون رو بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
nmr61
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم
دوست عزیز اینکارو گام به گام انجام بدین
1- گزینه اول سئو را روشن کنید
2- گزینه سوم را روشن کنید
3- اگر از لینوکس و اپاچی استفاده میکنید گزینه دوم را روشن کنید و نام فایل htaccess رو طبق اموزش دوستان اصلاح کنید
نکته :
پس از روشن کردن هرکدام ازموارد بالا اطمینان حاصل کنید سایت صحیح کار میکند و سپس به مورد بعد بروید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)