-
والله نمونه مشابه دیدم ولی یادم نمیاد
تنها سایتی که حضور ذهن داشتم همین جوملاست
اگه یه توضیح بخوای بدم اینکه :
سایت از موقعیت های ماژولی بگم هدر و چپ و راست و پایین سایت و صفحه وسط ( بادی ) تشکیل شده بود که ویژگی منحصر به فردش به خیلی با همینش حال می کردم این بود که وقتی ما روی یه لینکی به عنوان مثال "درباره ما" کلیک می کردیم این سایت دیگه اون قسمت هایی که عرض کردم ( چپ وراست و بالا و پایین و .. ) رو رفرش یا دوباره لود نمی کرد فقط قسمت وسط سایت ( بادی ) بعد یه لود 10 ثانیه ای اون مطلب رو نشون می داد

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر نمونه ي مشابه ديگه اي نشون بديد بهتر ميتونيم كمكتون كنيم
چون مدت زيادي گذشته از زمان آپ بودن اين سايت به همين خاطر كسي چيزي يادش نمياد
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2012 09:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
armi1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والله نمونه مشابه دیدم ولی یادم نمیاد
تنها سایتی که حضور ذهن داشتم همین جوملاست
اگه یه توضیح بخوای بدم اینکه :
سایت از موقعیت های ماژولی بگم هدر و چپ و راست و پایین سایت و صفحه وسط ( بادی ) تشکیل شده بود که ویژگی منحصر به فردش به خیلی با همینش حال می کردم این بود که وقتی ما روی یه لینکی به عنوان مثال "درباره ما" کلیک می کردیم این سایت دیگه اون قسمت هایی که عرض کردم ( چپ وراست و بالا و پایین و .. ) رو رفرش یا دوباره لود نمی کرد فقط قسمت وسط سایت ( بادی ) بعد یه لود 10 ثانیه ای اون مطلب رو نشون می داد
دوست عزیزم خوب این امکانی که میفرمائید میتونه تکنولوژی باشه که در قالب یک سایت پیاده میشه و اجازه میده که فقط اون بخشی که مورد نیاز هست لود بشه و بهش میگن Ajax یا آژاکس
سیستمی هم که ازش استفاده میکدن جوملا بود اما از یک کامپوننت پیشرفته مدیریت کاربر و اعضاء استفاده میکردند که محتوای ارائه شده رو نسبت به سطح کاربراشون تغییر دسترسی میداد.
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از جواب شما
ولی با عرض پوزش رو صحت فرمایش شما شک دارم که این امکانات وابسته به قالب فک نمی کنم باشه
اینکه ایجکس باشه رو احتمال می دم ولی مطمئنم یک کامپوننتی وجود داره مثل سوبی یا کی2 یا ... که این امکانات رو میده
من نمونه این لود ( به قول شما ایجکسی ) رو چند سایت دیگه دیدم که دقیقا مشابه سایت "جوملا" بودند رو این حساب بعید می دونم یه قابلیت یا کامپوننت انحصاری باشه که فقط این جوملا ( منظورم joomla.ir)درست کرده
شاید شما تا حالا به این موضوع یا قابلیت زیبا این سایت دقت نکرده بودید ولی چون شماها به عنوان مدیران انجمن جوملای ایرانی هستید با کمی جستجو راحتتر میتونید به جواب برسید
در هر حال ممنون از راهنماییییتون

نوشته اصلی توسط
parsnest
دوست عزیزم خوب این امکانی که میفرمائید میتونه تکنولوژی باشه که در قالب یک سایت پیاده میشه و اجازه میده که فقط اون بخشی که مورد نیاز هست لود بشه و بهش میگن Ajax یا آژاکس
سیستمی هم که ازش استفاده میکدن جوملا بود اما از یک کامپوننت پیشرفته مدیریت کاربر و اعضاء استفاده میکردند که محتوای ارائه شده رو نسبت به سطح کاربراشون تغییر دسترسی میداد.
-
-
armi1 جان ایشون هیچ جای حرفشون نگفتن که این امکان انحصارا مال اون سایته بلکه گفتن مربوط به قالب اون سایت میشه، در ضمن ایشون خیلی وقته که دستی تو طراحی وب دارن و از روی تجربیاتشون نظر میدن.
-
کاربر مقابل از iMohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نمونه ي اينجور قالب ها رو مي تونيد توي راكت تم ببينيد
راكت تم هم دقيقاً همچين امكاني داره و مطالب رو بصورت ايجكس بالا مياره
اين ميتونه از قالب سايت باشه و يا حتي افزونه اي باشه كه كل سايت رو ajax كنه
فكر كنم منظورتون اين پلاگين باشه:
دموش رو هم ببينيد:
موفق باشيد
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
آفا خیلی ممنونم از لطف و زحماتتوت
ولی با عرض پوزش اگه امکانش هست یه مقدار توضیح بدید ممنون میشم
پلاگین رو نصب کردم فقط اون قسمت کد نویسی توی قالبش مشکل دارم که نمی دونم اون کد first , second , animation رو کجاها باس جاگذاری کنم

نوشته اصلی توسط
safajuy
نمونه ي اينجور قالب ها رو مي تونيد توي راكت تم ببينيد
راكت تم هم دقيقاً همچين امكاني داره و مطالب رو بصورت ايجكس بالا مياره
اين ميتونه از قالب سايت باشه و يا حتي افزونه اي باشه كه كل سايت رو ajax كنه
فكر كنم منظورتون اين پلاگين باشه:
دموش رو هم ببينيد:
موفق باشيد
-
-
طبق آموزشي كه تو خود پلاگين هست شما سه تا روش داريد.
آموزشش رو ديديد؟
موفق باشيد
-
-
بله دیدم ولی توی یه فایل read.html توی توضیحات از ما 3 تا کد first , secont ,animation می خواد که جای گذاری کنیم
ولی خوب نگفته که هر قسمت رو کجا باس وارد کنیم
در ضمن اگه پلاگین پس از نصب فعال بشه در صورتی که این کد هارو وارد نکنیم توی قالب، نمیشه وارد هیچ لینکی از سایت شد
ممنون میشم راهنماییم کنید

نوشته اصلی توسط
safajuy
طبق آموزشي كه تو خود پلاگين هست شما سه تا روش داريد.
آموزشش رو ديديد؟
موفق باشيد
-
-
ایجکس کردنش همرا با مشکلاتی هستش
کلاً دردسر داره و به این سادگی ها نیست
یه فایل قالب نمونه هم داده. شما اون فایل نمونه رو ببینید که چیکار کرده و قالبتون رو مثل اون بکنید
البته من راهنماش رو هنوز وقت نکردم بخونم ولی بطور مختصر تونستم چند خطش رو بخونم
یکیش گفته که بیاید موقعیت هایی رو که میخوایید ایجکس باشه رو براش id تعریف کنید
بعد به مدیریت ÷لاگین برید و id ها رو بصورت
namemodule:id
قرار بدید
برای فاصله هم از | استفاده کنید
بیشتر از این رو فرصت نکردم بخونم. خودتون بخونید بهتر از من متوجه می شید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از کامپوننت های ajax هم میتونید استفاده کنید
اگر قالب سایت شما قابلیت ایجکس داشته باشه اینکارو براتون انجام میده و نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره
این کامپوننت رو من روی قالب طراحی شده خودم با ارتیستر چک کردم و حوب جواب میداد
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)