-
از کامپوننت های ajax هم میتونید استفاده کنید
اگر قالب سایت شما قابلیت ایجکس داشته باشه اینکارو براتون انجام میده و نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره
این کامپوننت رو من روی قالب طراحی شده خودم با ارتیستر چک کردم و حوب جواب میداد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
01-11-2012 07:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آقا دستون درد نکنه
یه دنیا ممنون از راهنماییتون
من متوجه نشدم : یعنی قالب هایی که آرتیستر میزنه امکانات ای جکس همراهش هست یا شما دستی کدهای ایجکس رو وارد کردید ؟

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کامپوننت های ajax هم میتونید استفاده کنید
اگر قالب سایت شما قابلیت ایجکس داشته باشه اینکارو براتون انجام میده و نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره
این کامپوننت رو من روی قالب طراحی شده خودم با ارتیستر چک کردم و حوب جواب میداد
-
کاربر مقابل از armi1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
armi1
آقا دستون درد نکنه
یه دنیا ممنون از راهنماییتون
من متوجه نشدم : یعنی قالب هایی که آرتیستر میزنه امکانات ای جکس همراهش هست یا شما دستی کدهای ایجکس رو وارد کردید ؟
این قضیه مال خیلی وقت پیشه ولی تا اونجا که یادم میاد من فقط همین کامپوننت رو نصب کردم و اون شروع کرد 4 تا قالبی که نصب داشتم رو بررسی کرد و هرکدوم رو که قابلیت ایجکس داشت رو تیک میزد و اتفاقا قالب ارتیستری ام هم جزو اونا بود ولی چون قالب مد نظر خودم رو قبول نکرد منم حالشو گرفتم و پاک اش کردم .دی
-
-
داداش چه مجازات سختی می بینی واسه کامپوننت های بدرد نخور ، این قانونتو رو آدما پیاده نکن ( اخه آدم بدرد نخور دور و بر ریخته )

نوشته اصلی توسط
poonoodi
این قضیه مال خیلی وقت پیشه ولی تا اونجا که یادم میاد من فقط همین کامپوننت رو نصب کردم و اون شروع کرد 4 تا قالبی که نصب داشتم رو بررسی کرد و هرکدوم رو که قابلیت ایجکس داشت رو تیک میزد و اتفاقا قالب ارتیستری ام هم جزو اونا بود ولی چون قالب مد نظر خودم رو قبول نکرد منم حالشو گرفتم و پاک اش کردم .دی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)