-

نوشته اصلی توسط
armi1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والله نمونه مشابه دیدم ولی یادم نمیاد
تنها سایتی که حضور ذهن داشتم همین جوملاست
اگه یه توضیح بخوای بدم اینکه :
سایت از موقعیت های ماژولی بگم هدر و چپ و راست و پایین سایت و صفحه وسط ( بادی ) تشکیل شده بود که ویژگی منحصر به فردش به خیلی با همینش حال می کردم این بود که وقتی ما روی یه لینکی به عنوان مثال "درباره ما" کلیک می کردیم این سایت دیگه اون قسمت هایی که عرض کردم ( چپ وراست و بالا و پایین و .. ) رو رفرش یا دوباره لود نمی کرد فقط قسمت وسط سایت ( بادی ) بعد یه لود 10 ثانیه ای اون مطلب رو نشون می داد
دوست عزیزم خوب این امکانی که میفرمائید میتونه تکنولوژی باشه که در قالب یک سایت پیاده میشه و اجازه میده که فقط اون بخشی که مورد نیاز هست لود بشه و بهش میگن Ajax یا آژاکس
سیستمی هم که ازش استفاده میکدن جوملا بود اما از یک کامپوننت پیشرفته مدیریت کاربر و اعضاء استفاده میکردند که محتوای ارائه شده رو نسبت به سطح کاربراشون تغییر دسترسی میداد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از parsnest عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
01-10-2012 09:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون از جواب شما
ولی با عرض پوزش رو صحت فرمایش شما شک دارم که این امکانات وابسته به قالب فک نمی کنم باشه
اینکه ایجکس باشه رو احتمال می دم ولی مطمئنم یک کامپوننتی وجود داره مثل سوبی یا کی2 یا ... که این امکانات رو میده
من نمونه این لود ( به قول شما ایجکسی ) رو چند سایت دیگه دیدم که دقیقا مشابه سایت "جوملا" بودند رو این حساب بعید می دونم یه قابلیت یا کامپوننت انحصاری باشه که فقط این جوملا ( منظورم joomla.ir)درست کرده
شاید شما تا حالا به این موضوع یا قابلیت زیبا این سایت دقت نکرده بودید ولی چون شماها به عنوان مدیران انجمن جوملای ایرانی هستید با کمی جستجو راحتتر میتونید به جواب برسید
در هر حال ممنون از راهنماییییتون

نوشته اصلی توسط
parsnest
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیزم خوب این امکانی که میفرمائید میتونه تکنولوژی باشه که در قالب یک سایت پیاده میشه و اجازه میده که فقط اون بخشی که مورد نیاز هست لود بشه و بهش میگن Ajax یا آژاکس
سیستمی هم که ازش استفاده میکدن جوملا بود اما از یک کامپوننت پیشرفته مدیریت کاربر و اعضاء استفاده میکردند که محتوای ارائه شده رو نسبت به سطح کاربراشون تغییر دسترسی میداد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)