-
دستون درد نکنه
کم بود ولی حسابی همین جزئیاتی که فرمودید رام میندازه
خیلی لطف کردید
باز اگه فرصت شد یه نگا بندازین از ما دریغ نکنید دوست عزیز
موفق باشی همیشه

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایجکس کردنش همرا با مشکلاتی هستش
کلاً دردسر داره و به این سادگی ها نیست
یه فایل قالب نمونه هم داده. شما اون فایل نمونه رو ببینید که چیکار کرده و قالبتون رو مثل اون بکنید
البته من راهنماش رو هنوز وقت نکردم بخونم ولی بطور مختصر تونستم چند خطش رو بخونم
یکیش گفته که بیاید موقعیت هایی رو که میخوایید ایجکس باشه رو براش id تعریف کنید
بعد به مدیریت ÷لاگین برید و id ها رو بصورت
namemodule:id
قرار بدید
برای فاصله هم از | استفاده کنید
بیشتر از این رو فرصت نکردم بخونم. خودتون بخونید بهتر از من متوجه می شید
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2012 07:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آقا دستون درد نکنه
یه دنیا ممنون از راهنماییتون
من متوجه نشدم : یعنی قالب هایی که آرتیستر میزنه امکانات ای جکس همراهش هست یا شما دستی کدهای ایجکس رو وارد کردید ؟

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کامپوننت های ajax هم میتونید استفاده کنید
اگر قالب سایت شما قابلیت ایجکس داشته باشه اینکارو براتون انجام میده و نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره
این کامپوننت رو من روی قالب طراحی شده خودم با ارتیستر چک کردم و حوب جواب میداد
-
کاربر مقابل از armi1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
armi1
آقا دستون درد نکنه
یه دنیا ممنون از راهنماییتون
من متوجه نشدم : یعنی قالب هایی که آرتیستر میزنه امکانات ای جکس همراهش هست یا شما دستی کدهای ایجکس رو وارد کردید ؟
این قضیه مال خیلی وقت پیشه ولی تا اونجا که یادم میاد من فقط همین کامپوننت رو نصب کردم و اون شروع کرد 4 تا قالبی که نصب داشتم رو بررسی کرد و هرکدوم رو که قابلیت ایجکس داشت رو تیک میزد و اتفاقا قالب ارتیستری ام هم جزو اونا بود ولی چون قالب مد نظر خودم رو قبول نکرد منم حالشو گرفتم و پاک اش کردم .دی
-
-
داداش چه مجازات سختی می بینی واسه کامپوننت های بدرد نخور ، این قانونتو رو آدما پیاده نکن ( اخه آدم بدرد نخور دور و بر ریخته )

نوشته اصلی توسط
poonoodi
این قضیه مال خیلی وقت پیشه ولی تا اونجا که یادم میاد من فقط همین کامپوننت رو نصب کردم و اون شروع کرد 4 تا قالبی که نصب داشتم رو بررسی کرد و هرکدوم رو که قابلیت ایجکس داشت رو تیک میزد و اتفاقا قالب ارتیستری ام هم جزو اونا بود ولی چون قالب مد نظر خودم رو قبول نکرد منم حالشو گرفتم و پاک اش کردم .دی
-
-
خب دیگه اینجوریه دوست عزیز
علت اش هم فراوانی نعمته
ماشاالله اینقدر جوملا افزونه داره که تا یه افزونه یه خورده بلنگه جاش رو از دست داده و بیکار شده
همین الان یه افزونه نصب دارم که با تمام مرورگرا درست کار میکنه ولی جدیدا متوجه شدم (بعده یه ماه متاسفانه) که با ie درست کار نمیکنه
حال اگر درست شد که شد وگرنه اونم میره تو ارشیو مازولها تا خاک بخوره .دی
موفق باشید
-
-
بله دقیقا همینطوره
خدا برکت به جوملا با این همه ماژول ها و کامپوننت ها
یه آماری من داشتم 60000 تا افزونه داشته

نوشته اصلی توسط
poonoodi
خب دیگه اینجوریه دوست عزیز
علت اش هم فراوانی نعمته
ماشاالله اینقدر جوملا افزونه داره که تا یه افزونه یه خورده بلنگه جاش رو از دست داده و بیکار شده
همین الان یه افزونه نصب دارم که با تمام مرورگرا درست کار میکنه ولی جدیدا متوجه شدم (بعده یه ماه متاسفانه) که با ie درست کار نمیکنه
حال اگر درست شد که شد وگرنه اونم میره تو ارشیو مازولها تا خاک بخوره .دی
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)