مشکل شما حل شد !
اما اشتباهات شما :
در لینوکس نام پوشه ها و فایلها با حساسیت نسبت به کوچک و بزرگ بودن بیان میشوند! در واقع شما پوشه Stories و stories را میتوانید همزمان در کنار هم داشته باشید ! پس برای باز شدن هر کدام از این پوشه ها باید املای درست آن را بنویسید ! اشتباه شما این بود که پوشه Stories را در هاست خود داشتید و در تنظیمات پلاگین stories که یک پوشه غیر معتبر بود را معرفی کرده بودید ! من با کوچک کردن S در هاست و پوشه مورد نظر این مشکل را حل کردم !
اما مشکل بعدی شما این بود که فایل شما بصورت armaghan.flv.flv بود ! یعنی دو بار پسوند فایل در نام آن ذکر شده بود و در واقع نام فایل شما armaghan.flv بود و نه armaghan ! بنده این مشکل را نیز برطرف کردم !
فراموش نکنید بهتر است از علائم و نقطه در نامگذاری استفاده نکنید ! تنها اعداد و حروف ! و شروع نام هم با حروف باشد ! (تعریف متغییر !)
این دو اشتباهی بود که باعث میشد تا این پلاگین نتواند کار کند !
اما به شما پیشنهاد میکنم داکیومنتهای این پلاگین را مطالعه کنید ! برای آپلود یک فایل 100 مگابایتی تصویری بهتر است از میزبانان قدرتمندی مانند یوتیوب استفاده کنید ! این پلیر پشتیبانی از این سایت را نیز انجام میدهد ! برخی سایتهای ایرانی نیز هستند که میتوانید استفاده کنید ! فقط کافیست با استفاده از دستورات موجود اینکار را انجام دهید ! آپارات هم سایت خوبی برای آپلود تصاویر هست !
لطفاً رمز عبور جوملا و سی پانل را تغییر داده تا در آینده مشکلی پیش نیاید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - عنوان مطلب joomlafarsi در انتهای سایت شما درج شده است ! (هم اکنون البته ! بدون شک بعدها تغییر خواهد کرد :دی)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)