-
چرا کسانی آماده نمیشوند برای نصب؟
سلام
خیلی از مشکل ها روی همین نصب قالبه برروی هاست ،لذا می خواستم خواهش کنم از بزرگوارانی که می توانند ،برای سایر دوستان این کار رو انجام بدهند در ضمن نمی خواد رایگان باشه یه مبلغی رو ثابت بگویند و کسانی که می خواهند یه سایت داشته باشند این مبلغ را متقبل بشوند تا برایش نصب کنند حال اگر قالبی سخت بود بیشتر کنند مبلغ نصب رو
به نظرم از 2000 تا 5000 خوبه
خواهشا این موضوع رو پیگیری فرمایید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-09-2012 11:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من حاضرم ویندوز رو همراه با نصب قالب برای کاربران رایگان نصب کنم!
اما تعداد محدود یعنی روزی حداکثر 10 یا 12 نفر
(جوملا1.7 - قدرتمند ترین سیستم مدیریت وب)
-
-
سلام
دوست عزيز اول از همه توجه داشته باشيد كه انجمن جوملا فارسي هيچ گونه مسئوليتي در قبال سايت شما نخواهد داشت و اگر كاربري با در اختيار قرار دادن آدرس سايت مشكلي براش پيش اومد نبايد اين سايت رو مسئول بدونيد
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
20) چنانچه یک کاربر در رابطه با هریک از قوانین ذکر شده بی اعتنا باشد و از آنها سرپیچی نماید، هیچ یک از کاربران دیگر حق تذکر به وی را نخواهند داشت. مدیران انجمن تنها افرادی هستند که این وظیفه را بر عهده دارند. اما در صورت لزوم، کاربران شاکی می توانند شکایت خود را به مدیران ارائه کنند تا رسیدگی شود.
دوم اينكه ما توي اين انجمن مشكلات رو بررسي مي كنيم و به كاربر ميگيم كه كجايكارش اشكال داره تا در برخورد مجدد با اين مشكل بتونه رفع ايراد كنه. اگرما بيايم نصب كنيم(كه درآمد زا هم هست) هيچ گره اي باز نميشه وكاربر هيچ اطلاعاتي كسب نمي كنه.
به همين خاطر توي فضاي انجمن سعي بر اين هست كه كاربر هم چيزي ياد بگيري و صرفاً نصب جوملا نباشه
موفق باشيد
-
-
دوست عزیز میشه یه کار دیگه هم کرد که نیازی به این همه قانون و تبصره و ... نداشته باشه
کسی که می خواد قالب رو نصب کنه با نرم افزار team viewer به سیستم کاربر دیگه وصل بشه و خودش نصب کنه (البته رمز عبور و ... رو کاربر وارد کنه و مابقی مراحل نصب و ... رو کاربر دیگه انجام بده =هم رمز عبور رو در اختیار کسی قرار نداده = و هم آموزش تصویری هست و حتی می تونه فیلمش رو هم ضبط کنه دفعه دیگه هم به مشکل بر نخوره )
ما که نیتمون خیر بود
موفق و پیروز باشید
-
-
به نظرم این راه حلی که p30yaran داده اند بهترین آموزش می تونه باشه و میشه به نحو احسن استفاده کرد اگر مشکلی داره راه حل فوق لطفا بفرمایید تا ما هم روشن بشیم.
با تشکر از همه
-
-
خب تيم ويور هم مشكلات خودش رو داره و مهم ترينش نياز به سرعت بالاست !!
ما بارها شده توي اين انجمن براي كاربرانبه رايگان قالب نصب كرديم يا جوملاي اونها رو آپديت كرديم و يا حتي نصب كرديم. اما اين شرايط خاص بوده و يوزر دسترسي به سرعت مطلوب اينترنتي نداشته
اما اين
كه بخواييم براي يك عده از طرف تيم جوملا نصب كنيم هيچ كمكي به فرد نكرديم!
در نظر داشته باشيد كه اينجا مركز پشتيباني جوملاست و با مركز خدمات فرق مي كنه !
البته ما توي فروشگاه جوملا فارسي نصب جوملا رو گذاشته بوديم كه هيچ كس بهش توجهي نمي كرد !
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون حرف های شما هم درست واقعا تشکر می کنم اما می گم که آخه بعضی هستند حال و حوصله ی نصب و قالب و قالب بازی رو ندارند فقط می خواد یک سایت برای مقاله هاش راه بندازه شاید برای این چنین شخصی کمک کرد برای نصب خوب باشد ولیکن حرف های شما هم متین است ولی چون من به نظرم می رسه تو اینترنت همه می رن سراغ کار های بزرگ اما حاضرم به جرأت بگم اگر کسانی پیدا بشن کارهای سبک آموزشی و غیره رو که من فکر می کنم کمتر توجه میشه انجام بدند البته با یک اعتبار زیاد طرفدار های زیادی پیدا می کند چون ما فکر می کنیم این کارهایی که ما بلد هستیم رو بقیه هم بلدن .
به هر حال ممنون و متشکر از شما و بقیه دوستان
موفق باشید
-
-
سلام
دوستان بارها یک مشکلی که برای شخص بنده بوجود آمده این بوده که مهربونیم گل کرده به کاربری با گرفتن یوزر و پسورد کمک کردم ! بعد از شاید 6 ماه کاربر اومده و سوال کرده که چرا اینجوری شده ما دلایلی رو بهش گفتیم ! بجای تشکر برگشته خیلی راحت گفته فلانی برام فلان کار رو کرده و حالا مشکل بوجود اومده ! خب این قدرشناسی های برخی کاربران باعث شده شخصاً تا حد ممکن رمز عبوری رو دریافت نکنم ! یا در صورتی که دریافت کنم حتماً ذکر کنم در تاپیک که پسوردتون رو عوض کنید و یا اینکه هیچ مسئولیتی از این به بعد بر عهده من نیست و تیم هم از این مسئولیت خارج کنم ! حتی یادمه یکی تهدید به شکایت کرد !!!!! (سایتش هک شده بود ! فک کرده بود من میرم سایت این بنده خدا رو مثلاً با داشتن پسورد هک کنم ! پاونم SQL Injection!!!!!)
برخی مواقع خوبی و رایگان بودنش باعث مشکلات میشود !
از نظر حرفه ای هم خیلی مناسب نیست مثلاً من بیام اینجا اعلام کنم که شما انقدر ریال به حساب من بریزید تا اینکار را بکنم ! کلاً هدف ما هم این نیست که حتی بخواهیم عملی کنیم ! (البته این برای برخی کارهای ساده منظورم هست ! مثلاً اینجوری برداشت نشه که برای ساخت یک سایت یا آپتیمایز کردنش هزینه نمیگیرم ! خب بسته به کاری که آدم انجام میده باید هزینه بگیره ! اما نه در محیط انجمن سایتی که بصورت آزاد فعالیت میکنه و هدفش گسترش سیستمی تحت وب هست ... بگذریم!) من جایی برای برخی ممکنه آموزش رو هزینه بگیرم ! اما در اینجا دارم رایگان فعالیت میکنم ! چشم داشتی هم ندارم ! پس هرجایی سیاست خودش رو داره !
به هر حال ما بجای ماهی گرفتن سعی میکنیم ماهی گیری رو یاد کاربران بدیم ! اما کاربری که میبینیم تلاشی نمیکنه برای آموزش رو مجبوریم براش کاری رو انجام بدیم تا بره دنبال زندگیش ! شاید براتون جالب باشه ! 2 سال پیش آقایی با شناسه های مختلف (تغییر جنسیت هم توی آیدیهاش میداد!) هربار درخواست نصب مامبو رو میداد و ما کلی تلاش میکردیم یادش بدیم ! اما ایشون تلاشی نمیکرد ! جالب اینجا بود ایشون تاپیک که میزد ما جواب میدادیم بعد از 1 یا دو دقیقه به تاپیک جواب میداد و میگفت نتونستم ! سرعت عمل بالایی داشت ! اما اینکه با شناسه های گوناگون اینکار رو میکرد هم جالب بود و نشان از هوش بالای این کاربر داشت ! اما نمیدونست که باید آیپی رو هم تغییر بده ! حالا بماند که یکبار بهش گفتم که نیازی نیست آیدی رو عوض کنه و ... و بعدش کلی توهین کرد ! و نشان داد که ... !)
به هر حال اگر نظر خوبی داشته باشید که بشه اجراییش کرد حتماً نهایت سعی را خواهیم داشت که عملی کنیم ! اما از ما نخواهید که برای خودمون دردسر درست کنیم.
اگر کاربرانی تمایل به همکاری با تیم در این زمینه داشته باشند و بتوانند همه عواقب را بپذیرند ما میتوانیم دسته ای کاربر را برای این موضوع معرفی کنیم (با مسئولیت محدود برای تیم) اما از ما نخواهید که پاسخ به سوالات را کنار بگذاریم و بشینیم به نصب جوملا و افزونه ها برای کاربران! اگر قرار بر این بود دیگه نیازی به خرید لایسنس وی بولتین و هزینه های هاست و دامنه جوملا فارسی نبود ! چنتا آدرس ایمیل و مسنجر میدادیم ! خلاص 
خوشحال میشیم پیشنهادات و نظرات را به ما اعلام کنید تا حدالامکان اجرایی کنیم. هر پیشنهادی جای تأمل و فکر دارد. اما به شرطی که از محدوده فعالیت تیم جوملا فارسی خارج نباشد 
همینجا هم از علاقه مندان به فعالیت در انجمن جوملا فارسی جهت همکاری با تیم پاسخ دهنده به سوالات دعوت میکنم با ایمیل info (at) joomlafarsi(dot) com مکاتبه نمایند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)