با سلام
من فايل فلشي را كه در جايي آپلود شده است ميخواهم در بنر سايت خودم قرار دهم .چطور اين كار را انجام دهم.

با سلام
من فايل فلشي را كه در جايي آپلود شده است ميخواهم در بنر سايت خودم قرار دهم .چطور اين كار را انجام دهم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آدرس فايل فلش رو برداريد و با كمك افزونه هايي مثل:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون رو بصورت بنر قرار بديد
آموزش استفاده از اين افزونه هم توي توضيحاتش آورده
موفق باشيد
هيچ جايي نداره كه مشخص كنه كه اين بنر است
راه بهتري وجود ندارد؟
ضمن استفاده از افزونه ای که دوستمون فرمودننوشته اصلی توسط professional2009 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما میتوانید با استفاده DreaWeaver فایل swf تون به صفحه Index.php قالب اضافه کنید
از منوی Insert/media/SWF رو انتخاب کنید
شماميخواييد تبليغات فلش خودتون رو كنترل كنيد يا اينكه يك فايل فلش قراربديد؟
موفق باشيد
من فقط ميخوام اون فايل بنر سايت شود هميننوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه ي Index.php جايي براي اديت بنر ندارد.HTML كه نيستنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه index.php قالب تون نه index.php روت جوملا
فایل فلشتون رو اگر تبدیل به جاوا کنید میتونید تو index.php قالب در موقعیت دلخواه نمایش بدین
ضمنا میتونید بوسیله ماژول html دلخواه هم فایل فلش اتون رو نمایش بدین
ویرایش توسط poonoodi : 01-10-2012 در ساعت 01:51 PM
منظور از ماژول HTML دلخواه چيست؟نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ميتوانيد لينك آن را بدهيد؟
و من در DreamWeaver فايل را اضافه كردم اما نمايش داده نمي شود. بايد آن را به جاوا تبديل كرد؟ چطور؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)