سلام دوستان .
چرا تعداد پست های من توی انجمن کم میشه ؟
ظهر 400 تا پست بود الان 369 پست ؟؟؟؟
مشکل از کجاست ؟

سلام دوستان .
چرا تعداد پست های من توی انجمن کم میشه ؟
ظهر 400 تا پست بود الان 369 پست ؟؟؟؟
مشکل از کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
من يه سري از پست هاي شما رو با هم ادغام كردم و يه سري ها رو هم حذف !
علتش اينه كه پست هاي اسپم شما زياده و بعضي از پست هاي شما قابليت تركيب رو دارند
البته الان دو تا از پست هاي شما رو يكي كردم و اين باعث شده كه دو تا از پست هاي شما يكي بشه
موفق باشيد
سلام
تعداد پست اصلاً مهم نیست دوست گرامییک نگاهی به ارسالهای من و دوست خوبم میلاد بندازی میبینی تناسب تشکرها و ارسال ها هیچ ربطی به هم ندارن ! پس کیفیت پستها مهمه :دی
امیدوارم این موضوع باعث ناراحتی شما نشده باشه. مدیران برای نظم در انجمن باید برخی موارد به این مثائل رسیدگی کنند
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
درود
نه جناب مهدی عزیز . فقط برام تعجب شده بود . فکر کردم انجمن مشکل پیدا کرده . چون تا حالا این اتفاق نیوفتاده و به بنده هم هیچ اطلاع رسانی نکرده بودم برام تعجب شده بود . من انجمن جوملا فارسی را دوست دارم و تک تک کاربرانش . به خصوص جناب اقا میلاد . اقای مرصاد . جناب فیروزمندان .
تا به حال هم هیچ کدم از دوستان را زیارت نکردیم .
فقط یک سوال . چون نمی خوام دوباره به عنوا پست اسپم شناخته بشه به همین تایپیک جدید باز نکردم .
چه طوری بعضی از دوستان شدند کاربر ویژه ؟؟؟؟!!!!
برام سوال پیش اومده
امیدوارم دوستان ناراحت نشن .
ممنون
اين دوستان رو ما مدت زيادي تحت نظر داشتيم واز فعاليتشون راضي بوديم. يهسري هاشون با يوزر جديد شروع بهكاركردند ويه سري ها هم با همون يوزر قبلي
اين دوستان رو به خاطر اينكه با ساير كاربران تمايز پيدابكنند بهشون يك ليبل و دسترسي توي انجمن داديم
شما هم اگه پاسخ دقيقتري به پاسخ ها بدين قطعاً يكي از اعضاي ويژه و درنهايت عضو تيم خواهيد بود. اتفاقاً يكي از كانديد ها هستيد
موفق باشيد
درود
خوشحالم که یکی از کاندید ها هستم .
امیدوارم بنده هم بتونم یکی از اعضا ویژه باشم .
البته چه اعضا ویژه باشم چه یک عضو عادی باز هم در این انجمن هستم و تا جایی که در توانم باشد به دوستان کمک می کنم .
ممنون میلاد جان
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)