-
کسی هست که 1 سایتو سرو سامون بده؟
با سلام
کسی هست
تا 1 سایتو واسم سرو سامون بده؟
1 سری قابلیت ها رو میخوام اضافه کنم.
در کل من زیاد از طریقه ویرایش کردن مطالب و .. رو بلد نیستم،خواستم 1 سایت خام بدم و با توجه به طرح من این سایت درست بشه.
البته دست مزد اون نفر هم سر جاشه.
سایتم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2012 04:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز بنده می توانم این کار را انجام دهم . تا ان جایی که امکان داشته باشد رایگان انجام میدم و به فکر ثروت اندوزی نیستم .
چه برنامه هایی دارید ؟ چه کارهایی می خواهید انجام بدهید ؟
-
2 کاربر زیر از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
من یک وبسایت در اختیارتان می گذارم و یک طرح اولیه به همراه توضیحات،که این وب سایتو برام مثل طرحش در بیاری.
این وبسایت برای تولید تابلو های نویسنده روانه که چند تا دانشجو داریم راه اندازی می کنیم و تموم کارهامون انجام شده،فقط موند وبسایتمان که به مشکل برخوردیم.
مشکل این که من تازه با جوملا آشنا شدم و نمیتونم سایتو سرو سامون بدم.
اگه لطف کنی این کارو برامون انجام بدی ممنون میشم.
با تشکر
-
-
درود
برای شما پیغام خصوصی ارسال میکنم .
موفق باشید
-
-
با سلام
لطفا پیام خصوصی خود را چک کنید.
-
-
دروود
قوانین رو مطالعه کنید !
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
درود
جناب مرصاد عزیز دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درخواست کمک کردند و بنده هم به درخواست ایشان پاسخ مثبت دادم .
اگر می دانید خلاف قوانین میباشد و یا من نباید این کار را انجام بدم اطلاع دهید . دست میکشم . البته هنوز هیچ عملی صورت نگرفته است
موفق باشید
-
-
با سلام
دوست عزیز mersad حرف شما درست است،که نباید این اطلاعاتو در اختیار دیگران قرار داد.
اما من همیجوری این اطلاعات را در اختیار کاربر عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار نداده ام.
من پس از بررسی جزیی تو انجمن دیدم که این کاربر توانسته مشکل خیلی ها رو حل کنه برای همین به ایشون اعتماد کردم.
با تشکر از تیم فنی جوملا که ما را در همه حال راهنمایی می کنند و همین طور تشکر به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که این لطف را انجام داده اند.
واقعا کمتر کسی پیدا میشه که این طوری کاربران رو کمک کنه.
با تشکر
-
-
سلام
البته رعایت قانون خیلی مهمه اما کاربر kianesfahan بارها از کاربران دیگر شناسه و رمز عبور را طلب کردند و تا الان هیچ کاربری از ایشان شکایتی نداشته!
اما رعایت مسائل امنیتی همیشه بهترین کار بوده است 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
دستتون بابت این که به فکر ما هستید درد نکنه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)