-
درود
تشکر مهدی جان عزیز . بنده هم به قوانین احترام میگذارم . اما به خدای احد و واحد قصد بنده خیانت به کاربران دیگر نیست و نبوده .
بنده فقط قصد دارم که چیزی در انجمن یاد بگیریم و به دیگران هم کمک کنم .
بنده وب سایت دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را تحویل گرفتم و بعد از پایان کار در انجمن اطلاع می دهم . می توانید بعد از اینکه وب سایت را به کاربر عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تحویل دادم مدیران هر گونه سوالی داشتند از کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بپرسن .
بنده هم یک گزارش کامل در همین تایپیک ارائه خواهم داد .
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2012 04:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ما به شما اعتماد داريم
از نظرمن تأييد شدن ايشون
ممنون از همكاريتون با اين انجمن
يا حق
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
با عرض سلام
درود
گزارش کار وب سایت تحویل گرفته دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را ارائه خواهم داد .
همان طور که قبلا عرض کرده بودم پس از تحویل وب سایت به دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گزارش کار در همین پست به اطلاع مدیران انجمن خواهد رسید .
قبل از ارائه گزارش کار باید عرض کنم علت اینکه در تحویل وب سایت تاخیر پیش امد و مدت زمان تحویل وب سایت به طول انجامید این بود که بنده چند روزی در بیمارستان بستری بودم و مهم ترین دلیل در تاخییر وب سایت دوست عزیزمان میباشد . دلیل دیگر هم انتخاب یک فرم ساز خوب و مناسب برای وب سایت بوده است
گزارش کار :
ما سایت را از دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تحویل گرفتیم . دوستمان لیستی از مواردی که مد نظر شان بوده است برای ما ارسال کردند . ما تک تک موارد را بررسی کردیم . چند موارد از درخواست های دوست مان وقت گیر و مسلما شامل هزینه میشد . مانند فرم سازها و تغییر در پس ضمینه قالب که با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صحبت شد و هزینه ها به ایشان اعلام شد . ایشان هم هزینه ها را پذیرفتند . نا گفت نمایند که ما کمترین نرخ هزینه ها را برای دوست عزیزمان در نظر گرفتیم که در هیچ کجا چنین نرخی از مشتریان خود نمی گیرد و همان طور که در پست های قبلی عرض کردم قصد ما فقط و فقط کمک رایگان به دوستان بوده و هست و به دنبال ثروت اندوزی نبوده ایم اما چند مورد از مواردی که دوستمان درخواست کرده بودند زمان بر بود به همین علت ما هزینه ناچیزی که به توافق طرفین هم رسید از ایشان اخذ کردیم .
تمامی مواردی که دوست عزیزمان در لیست درخواستهایشان ارائه دادن تماما اجرا شده و فقط یک مورد ناقص انجام شد آن هم به علت اینکه افزونه ای که برای جوملا 1.7 مد نظر ما بود تجاری بود و ما هر چه جستجو کردیم نتوانستیم افزونه رایگان و یا مشابه ان را پیدا کنیم . در چندین سایت هم درخواست دادیم اما به نتیجه ای نرسیدیم که به کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اطلاع دادیم و توانستیم به توافق برسیم که باید ایجاد یک صفحه ساده مشکل ایشان حل شود .
در این مدت سعی بر ان شد که کار دوست عزیز مان را به صورت استاندارد و اصولی به خصوص تغییر در قالب انجام شود .
در این مدت در تمامی مراحل کار دوست عزیزمان را از روند کار مطلع می کردیم و در این مدت سعی خودمان را کردیم که با خشرویی تمام پاسخ گویی سوالات و مشکلات دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشیم .
در این مدت از طریق پیامک . تلفن و مسنجر با دوست عزیزمان در ارتباط بوده ایم . و به تمامی سوالات ایشان پاسخ داده ایم .
همچنان چندین بار به علات اینکه وب سایت را با تاخییر تحویل داده ایم از دوست مان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عذر خواهی کردیم . البته عرض کردم که چند روزی بستری بودم و سر بنده هم بسیار شلوغ بوده است .
با این حال سایت دوست عزیزمان به ادرس زیر طبق خواسته هایشان تحویل داده شد . و خوشحالیم که توانسته ایم رضایت ایشان را جلب کنیم . همچنان از خود کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دعوت کردیم که بدون هیچ گونه پرده ای و عین واقعیت را در این مدت را بیان کند . اگر بدی یا خوبی از خود ما یا کار ما دیده اند را عین واقعیت در اینجا بیان کنند .
امیدواریم رضایت مدیران و کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را جلب کرده باشیم . و همواره قصد و هدف ما در انجمن کمک به دوستان بوده است و میباشد .
در ضمن باید ببخشید اگر گزارش کارم خوب نبوده . هر کجا مشکل دارد بفرماید .
با تشکر از دوستان
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
درسته که خدمت رایگان به دوستان خوبه ولی گاهی اوقات اگر هزینه دریافت بشه بیشتر به نفع خدمت گیرنده است
مثلا : من خودم کلی اشنای نزدیک تو صنوف مختلف دارم مثلا پسر عمه ام ارایشگره و یکی دیگه تو خدمات اتومبیل و...
ولی من هیچ وقت پیش اونا برای اصلاح مو یا تعمیر اتومبیل ام نمیرم
چرا؟
چون اونا ازم پول نمیگیرن !
وقتی کسی ازتون پول نمیگیره یکی دو بار یا سه بار میتونی از خدماتش استفاده کنی ولی دیگه رویت نمیشه دفعه چهارم پیشش بری
علاوه بر این اون خدمتیکه برای بقیه انجام میده برای شما انجام نمیده و یه جوری فقط کارتون رو راه میاندازه و غیره
حال اگر شما هم هزینه ای دریافت کردین باعث شده که کارتون رو با علاقه و پشتکار بیشتری انجام بدین و احساس مسئولیت بیشتری به خرج بدین
من اگر از شما و سایر دوستان خدمتی بخوام حتما باید قبلش قبول هزینه کنند
اینجوری از کارشون بیشتر رضایت خواهم داشت
ضمنا بهتره از دوستی که براشون خدمات ارائه کردین بخواین تا تو این پست اعلام نظر کنند
و اگر ممکنه ادرس سایتی رو که خدمات ارائه کردین رو اینجا ارائه کنید تا بیشتر با هنر و خلاقیت و سلیقه شما اشنا بشیم
یا اسکرین شاتی از سایت قبل و بعداز خدمات شما ارائه کنید تا دوستان بهتر بتونن در مورد کار شما نظر بدن
براتون ارزوی موفقیت بیشتر دارم
موفق باشید
-
-
درود
تشکر دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صحبت های شما کاملا به جا و منطقی هست . اما هدف اصلی بنده کمک به دوستان هست تا جایی هم که بتوانم رایگان انجام خواهم داد .
از دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم دعوت کرده ام که بیان و نظر خودشان را بگویند .
البته بنده کار خاصی در وب سایت انجام ندادم . چند جا را تغییر دادم و چند امکان اضافه کردم .
اما با این حال ادرس سایت دوستمون را در زیر درج می کنم .
اگر خیلی زشت شده دیگه باید ببخشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
با سلام , چون شما در profile ام ازم خواستید نظر بدم در این تاپیک نظر شخصی مو عرض میکنم وگرنه من در جایگاهی نیستم که بخوام راجب این مسایل اظهار نظر کنم.
از اینکه میبینم همه چی OK یه و مشکلی نیست خوشحالم و در نیت خیر شما در کمک به دوست مون هیچ شک و تردیدی ندارم .
فقط کاش این موضوع را عمومی نمیکردیدو از سرویس پیام خصوصی انجمن استفاده میکردید.
من احساس میکنم نگرانی مدیران انجمن از این است که خدای نکرده این انجمن تبدیل به یک مکان بزینس نشود و از اهداف اولیه اش دور نشود. همین و بس .
-
2 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
البته شهاب جان صرفاً هم این مورد نیست !
بودند کاربرانی که از شناسه خود سوءاستفاده کردند و با اینکه مدیر و یوزر لیبل داری در انجمن نبودند کاربران دیگر به ایشان رمز عبور هاست را ارسال میکردند و مشکلاتی را برایشان بوجود میآمد ! به همین منظور در قوانین این مورد را ذکر کرده ایم که مسئولیتش بر گردن کاربر فوق باشد و کاربر نتواند نسبت به مشکلات بوجود آمده در سایتش توسط فرد مذکور شکایتی کند !
خدارو شکر در بین مدیران و لیبل دارها همچنین افرادی هرگز نبودند و ... .
اما این دلیل نمیشه که همه کاربران رو به همان دید نگاه کرد.
به هر حال من مورد خاصی در این گزارش ندیدم ! و همچنین نیازی هم به نوشتن این گزارش نبود ! مگر اینکه این تاپیک قرار باشه تاپیک تبلیغاتی باشه 
به هر حال از دوست عزیزمون متشکرم که به کاربر فوق کمک کردند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به هر حال من مورد خاصی در این گزارش ندیدم ! و همچنین نیازی هم به نوشتن این گزارش نبود ! مگر اینکه این تاپیک قرار باشه تاپیک تبلیغاتی باشه
به هر حال از دوست عزیزمون متشکرم که به کاربر فوق کمک کردند.
درود
مهدی عزیز .قصد بنده نه تبلغات میباشد و نه اسپم . چون جناب مرصاد شک داشتند برای اینکه مدیران از نیت بنده با خبر باشند و بدانند این عمل صورت گرفته بدون مشکل انجام گرفته است و همچنین قبلا هم بنده ذکر کرده بودم که وقتی کار به پایان رسید اطلاع می دهم تا مدیران در جریان کامل کار قرار بگیرد . و به وعده خود عمل کردم و گزارش کار مختری ذکر کردم و دوستان هم نظر دادند .
باز هم از همه تشکر می کنیم .
موفق باشید
-
-
با عرض سلام
با تشکر از مدیران تیم پشتیبانی جوملا و
kianesfahan
همان طور که قرار شد بعد از اتمام کار توسط
kianesfahan گزارشی را در همین تایپیک برای روند انجام کار ارئه دهند،که از این بابت تشکر فراوان دارم نصبت به این دوست عزیز که اقدام به این کار نموده اند.
اما در مورد روند انجام کار:طبق فرموده دوست عزیز kianesfahan من لیستی از مواردی که مد نظرم بود،به این دوست عزیز داده ام و ایشان هم تک تک آن را انجام داده اند و فقط 1 یا 2 مورد بود که افزونه های آن وجود نداشته و قبلا عرض شده بود.به صورت یک صفحه ساده درست شده که جواب گوی کارمان می باشد.
اما چند افزونه که وقت گیر بوده و نیاز به زمان زیادی داشت و کار کردن با آن ها و آماده کردن آن ها به صورتی که حالا در وبسایتم مشاهده میکنید بسیار سخت بوده،دوست عزیز برای این افزونه ها مبلغ بسیارناچیزی را گرفتند و به غیر از این ها تمامی مراحل را به صورت رایگان برایم انجام داده اند.
کارهایی که دوست عزیز kianesfahan برای وب سایت بنده انجام داده اند مطابق با استاندارد های وب سایت سازی بوده است که در این باره بابت این کار تشکر به عمل خواهم آورد.
اما در رابطه با پیگیری موضوع و زمان تحول وبسایت:زمان تحویل وبسایت طبق گفته دوست عزیز kianesfahan کمی با تاخیر انجام شده،اما دلیل آن را به صورت تلفنی به من گفته اند و در این زمان هر کاری که داشته ایم به صورت تلفنی انجام میدادیم و هر سوالی داشته ام به صورت تلفنی از ایشان میپرسیدم و ایشان هم با کمال میل به سوالاتم پاسخ میداده اند و در این رابطه مشکلی به این جهت نمیبینم.
در رابطه با نحوه اطلاع رسانی و هماهنگی با ایشان:دوست عزیزkianesfahan تمامی مراحل را با بنده هماهنگ میکردن و تک تک بخش ها طبق خواسته ی من ساخته میشدند.
و در آخر از دوست عزیز kianesfahan به خاطر این که این لطف را در حق من کرده و تمامی موارد را طبق خواسته هایم در آورده است تشکر فراوان را دارم.
این بود گزارش کار بنده برای تکمیل شدن این موضوع.
با تشکر فراوان از kianesfahan و مدیران تیم جوملا
ویرایش توسط saleh111 : 02-03-2012 در ساعت 09:10 AM
-
کاربر مقابل از saleh111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)