سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: کسی هست که 1 سایتو سرو سامون بده؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 845 بار در 686 ارسال
    با عرض سلام
    درود
    گزارش کار وب سایت تحویل گرفته دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را ارائه خواهم داد .
    همان طور که قبلا عرض کرده بودم پس از تحویل وب سایت به دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گزارش کار در همین پست به اطلاع مدیران انجمن خواهد رسید .

قبل از ارائه گزارش کار باید عرض کنم علت اینکه در تحویل وب سایت تاخیر پیش امد و مدت زمان تحویل وب سایت به طول انجامید این بود که بنده چند روزی در بیمارستان بستری بودم و مهم ترین دلیل در تاخییر وب سایت دوست عزیزمان میباشد . دلیل دیگر هم انتخاب یک فرم ساز خوب و مناسب برای وب سایت بوده است

گزارش کار :
    ما سایت را از دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تحویل گرفتیم . دوستمان لیستی از مواردی که مد نظر شان بوده است برای ما ارسال کردند . ما تک تک موارد را بررسی کردیم . چند موارد از درخواست های دوست مان وقت گیر و مسلما شامل هزینه میشد . مانند فرم سازها و تغییر در پس ضمینه قالب که با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صحبت شد و هزینه ها به ایشان اعلام شد . ایشان هم هزینه ها را پذیرفتند . نا گفت نمایند که ما کمترین نرخ هزینه ها را برای دوست عزیزمان در نظر گرفتیم که در هیچ کجا چنین نرخی از مشتریان خود نمی گیرد و همان طور که در پست های قبلی عرض کردم قصد ما فقط و فقط کمک رایگان به دوستان بوده و هست و به دنبال ثروت اندوزی نبوده ایم اما چند مورد از مواردی که دوستمان درخواست کرده بودند زمان بر بود به همین علت ما هزینه ناچیزی که به توافق طرفین هم رسید از ایشان اخذ کردیم .

تمامی مواردی که دوست عزیزمان در لیست درخواستهایشان ارائه دادن تماما اجرا شده و فقط یک مورد ناقص انجام شد آن هم به علت اینکه افزونه ای که برای جوملا 1.7 مد نظر ما بود تجاری بود و ما هر چه جستجو کردیم نتوانستیم افزونه رایگان و یا مشابه ان را پیدا کنیم . در چندین سایت هم درخواست دادیم اما به نتیجه ای نرسیدیم که به کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اطلاع دادیم و توانستیم به توافق برسیم که باید ایجاد یک صفحه ساده مشکل ایشان حل شود .

در این مدت سعی بر ان شد که کار دوست عزیز مان را به صورت استاندارد و اصولی به خصوص تغییر در قالب انجام شود .

در این مدت در تمامی مراحل کار دوست عزیزمان را از روند کار مطلع می کردیم و در این مدت سعی خودمان را کردیم که با خشرویی تمام پاسخ گویی سوالات و مشکلات دوست عزیزمان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشیم .

در این مدت از طریق پیامک . تلفن و مسنجر با دوست عزیزمان در ارتباط بوده ایم . و به تمامی سوالات ایشان پاسخ داده ایم .

همچنان چندین بار به علات اینکه وب سایت را با تاخییر تحویل داده ایم از دوست مان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عذر خواهی کردیم . البته عرض کردم که چند روزی بستری بودم و سر بنده هم بسیار شلوغ بوده است .

با این حال سایت دوست عزیزمان به ادرس زیر طبق خواسته هایشان تحویل داده شد . و خوشحالیم که توانسته ایم رضایت ایشان را جلب کنیم . همچنان از خود کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دعوت کردیم که بدون هیچ گونه پرده ای و عین واقعیت را در این مدت را بیان کند . اگر بدی یا خوبی از خود ما یا کار ما دیده اند را عین واقعیت در اینجا بیان کنند .

امیدواریم رضایت مدیران و کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را جلب کرده باشیم . و همواره قصد و هدف ما در انجمن کمک به دوستان بوده است و میباشد .

در ضمن باید ببخشید اگر گزارش کارم خوب نبوده . هر کجا مشکل دارد بفرماید .

با تشکر از دوستان

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی