سلام
میشه لطفا اموزش ها را مجدد اپ کنید ممنون
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
میشه لطفا اموزش ها را مجدد اپ کنید ممنون
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
واقعا ممنون از زحماتت و آموزشهای مفیدت
سلام
خیلی سپاسگذاریم از این فعالیت شما دوست عزیز.
اگر تمایل به این فعالیت دارید میتونیم برای شما بخشی را ایجاد کنیم که بتونید فیلمهای آموزشی خودتون رو در اون قرار بدید. اگر تمایل به این فعالیت دارید لطفاً با ایمیل info (at) joomlafarsi.com مکاتبه فرمایید تا مراحل آن طی شود.
برای آموزش هم متن لازم هست و هم تصویر. آموزشها را نیز میتوانیم بصورت فایل mpg در سایت قرار دهیم که کاربران بتوانند آنلاین مشاهده کنند و همچنین موارد کپی رایت آنرا نیز رعایت کنند ! انتشار فایل بصورت دانلودی یعنی حقوق آن فایل ... ! به هر حال در صورت تمایل به همکاری در بخش آموزش جوملا فارسی خوشحال میشویم از تجربیات شما دوست عزیز استفاده کنیم.
در گذشته هم یکی از دوستان در تیم مامبولرن اینچنین آموزشهایی را برای مامبو منتشر کردند.
برای فشرده تر شدن آموزشها هم من پیشنهاداتی دارم که بعداً به شما عرض خواهم کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام به همه بچه های انجمن
در این ساعت آموزش نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و بخشها رو براتون آماده کردم
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نظر تون در مورد آموزشها چیه؟
اگه خوب نیست ادامه ندم!
دوست عزیز
تکنیک فشرده سازی شما برام جالبتر از آموزش های خوبتون است
میشه تکنیک فشرده سازیتون رو در اینجا یا یک تاپیک مستقل یا پیام خصوصی بگین
من 7z رو دارم ولی اینکارو نمیکنه !
متشکرم
چشم بعد یه تاپیک میزنم و فیلم آموزششیش رو براتون میزارم (اما تا شب باید صبر کنید چون الان باید برم جایی برگشتم آموزشش رو میسازم براتون و بهتون خبر میدم)
دوستان من در مرحله ساخت user در دیتا بیس ارور Ran Adminbin cpanel/hooks/mysql:add user میده بهم راهنمایی می کنید.
درود
دوست عزیز لطفا تکنیک فشرده سازی را به صورت عمومی منتشر کنید . مطمنا به کار بقیه دوستان هم می آبد .
موفق باشید
سلام
آموزش رو ساختم و در یک تاپیک قرار دادم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مرسی واقعا ممنونم ، من تازه دارم دانلود میکنم، ولی اگه لطف کنید و هاست رایگان رو هم یه توضیح بدید واقعا ممنون میشم
مرسی از آموزشهاتون و اینکه وقت میزارید امیدوارم موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)