-

نوشته اصلی توسط
meysan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بچه ها! دلتون نگیره من بازم سوال دارم.
من یکی دو تا تم از سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم(هم فارسی و هم انگلیسی)، بعدش رفتم توی مدیریت جوملا و به صفحه
مدیریت افزونه ها: نصب و در قسمت
بارگذاری فایل بسته نصبی فایل دانلود شدم رو از روی هارد دیسکم انتخاب کردم، ولی وقتی روی گزینه
بارگذاری&نصب کلیک میکنم با پیام
This webpage is not available مرورگر روبرو میشم! نمیدونم مشکل چیه(چه حرف چرتی زدم، خب چون نمیدونم ازتون کمک خواستم دیگه). چند بار هم این رو امتحان کردم. حتی فایل دانلود شدم رو روی هاردم Extract کردم و بعد فایل zip موجود توی فولدر themplate رو خواستم بارگذاری کنم که باز هم نشد. میدونم یه جای کارم ایراد داره، ولی نمیدونم کجا. یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید!
یه چیز دیگه: میخواستم بدونم که به وسیله wampserver 2.1 میشه تمم رو آپلود کنم و ازش با جوملا استفاده کنم؟ اگه اینکار ممکنه میشه آموزش بدین چطور باید این کار رو بکنم؟!
So thanks guys 
سلام
دوست عزیز 2 نکته رو باید بهتون یاداور بشم !
1- طبق قوانین سایت : سوالات و مشکلاتی که با موضوعات تاپیک متفاوت هست باید در تاپیک دیگری پرسیده شود تا پاسخ دهیم!
2- بازم طبق قوانین : قرار دادن لینک خارجی ممنوع می باشد ! در صورت امکان آدرس دمو از سایت اصلی قالب رو قرار بدید !
در مورد سوالتون :
1- اکثر قالبها نال هستند ( این قالب ها تجاری هستند و باید خریداری شود )
2- شاید بسته Qick star رو نصب می کنید ! این بسته ها باید به صورت عادی مثل نصب جوملا ، نصب بشن نه از طریق مدیریت افزونه ها !
حجم فایل قالب اکثرا 2-3 مگ بیشتر نیست برای اینکه بفهمید Qick star هست یا نه معمولا Qick star ها 10 مگ به بالا حجم دارند و شامل هسته جوملا ، ماژولها ، کامپوننت ها و ... می باشند!
موفق و پیروز باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-12-2012 03:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)