سال نو همه مبارک
لطفا اموزش نصب قالب و مدیریت اون یعنی قرار دادن موضوع جدید در صفحه اصلی در قسمت از صفحه به دلخواه راقرار دهید

سال نو همه مبارک
لطفا اموزش نصب قالب و مدیریت اون یعنی قرار دادن موضوع جدید در صفحه اصلی در قسمت از صفحه به دلخواه راقرار دهید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط moj65 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عیدتان مبارک .
دوست عزیز تمامی آموزش های مورد نیاز شما در کتاب آموزشی جوملا 2.5 موجود است .
کتاب را دانلود و مطالعه نمائید .
آموزش زیر نیز در این زمینه به شما کمک خواهد کرد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
اون کتاب این اموزش رو دیدم متاسفانه با هیچ یک به نتیجه نرسیدم می خواستم اموزش رو به صورت فیلم ببینم تا به بینم ایراد کار کجاستنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز کاری که شما قصد انجام آن را دارید اصلا سخت نیست ! چرا می خواهید کاری به این راحتی را سخت کنید ؟ اگر برای اولین بار است می خواهید این کار را انجام دهید حس شما را درک میکنم .نوشته اصلی توسط moj65 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالب دانشنامه و کتاب را یکبار دیگر با دقت مطالعه کنید و مو به مو بر روی سایت خود انجام دهید . توصیه میکنم ابتدا بر روی ومپ سرور و سیستم خودتان این کار را انجام دهید .
اگر مشکلی داشتید در تایپیک جدیدی مطرح نمائید .
موفق باشید .
با تشکر مرسی از لینکهایی که گذاشتید
دوستان میشه دوباره لینک آموزش نصب جوملا تو هاست رایگان رو قرار بدین؟ لینکش خرابه...
واقعا ممنون از زحماتت و آموزشهای مفیدت
دوستان من در مرحله ساخت user در دیتا بیس ارور Ran Adminbin cpanel/hooks/mysql:add user میده بهم راهنمایی می کنید.
سلام و عرض ادب
ممنون از آموزش های آموزنده تون
یه مشکل داشتم و اونم اینه که برای نصب جوملا در لوکال هاست به مشکل خوردم
وارد لوکال هاست شدم دیتابیس و یوزر و پسوردم ساختم ... جوملا 1.5 رو که منطبق با اون قالبی هست که مدنظرمه دانلود و در قسمت www directory کپی و اکسترکت کردم و فایل زیپ رو حذف کردم و مجدد که وارد لوکال هاست شدم و روی فولدر ایجاد شده در قسمت Your Projects کلیک کردم ولی چیزهایی که نشون میده تصاویر زیره :
و در انتهای صفحه :
من حتی چندین جوملا رو از سایت های مختلف دانلود کردم که نکنه ایراد از فایل دانلود شده باشه ولی همشون همین ایراد را نشون میدادن ... حتی من چند مرحله با همین روش جلو رفتم که در قسمت کنترل مراحل نصب خاموش و روشن ها مطابق آموزش نبود:
ولی در قسمت پایگاه داده و وارد کردن یوزر و پسورد و دیتابیس و ... ادامه رو که زدم این خطا رو میداد :
واقعا ممنونتون میشم بفرمایین ایرادم کجاست؟
بازم ممنون
سلام
نمایش خطاها رو خاموش کنید.
بهتره از جوملا نسخه های 2.5 یا 3 استفاده کنید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)