-
همین کارو کردم ولی نمیدونم کدوم قسمت های فایل configuration.php را باید تغییر بدم!!!
host
user
password
dp
اینارو تغییر دادم ولی بازم سایت را باز نکرد!!!!
حتی logs و tmp رو هم تغییر دادم به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم فایده نداشت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /tmp
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /logs
ویرایش توسط amin_msd : 09-09-2012 در ساعت 10:49 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-09-2012 10:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چه خطایی میده ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
هیچ خطایی نمیده. اصلا سایت رو باز نمیکنه!! میگه همچین آدرسی وجود نداره!
-
-
احیاناً هاست رایگان نیستید!؟!؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
چرا از هاست yourgig استفاده میکنم.
ولی فک نکنم بخاطر رایگان بودنش باشه !!
-
-
آدرس سایتتان چیست ؟
فایلهای جوملا را در چه مسیری دقیقاً قرار دادید ؟
ترجیحاً با عکس توضیح بدید!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من از فایل های داخل پوشه، زیپ تهیه نکرده بودم و از خود پوشه، زیپ تهیه کرده بودم فک کنم مشکل همین بوده الان دارم دوباره سایتو آپ میکنم ببینم درست میشه...
-
-
آقا درست شد فک کنم هاست قاطی کرده بود. یه روز که ازش گذشت درست شد 
من وقتی می خواستم از قسمت فایل منیجر فایل زیپ را آپلود کنم تا 10% میرفت بعد کنسل میشد!!! فایل زیپ رو با import website آپلود کردم که فایل ها آپلود شدن 
آدرس سایت من: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس ها به صورت زیر بودن:
public $log_path = '/home/u827118263/logs';
public $tmp_path = '/home/u827118263/tmp';
-
-
سلام
من جوملا 2.5.7 رو از همین سایت دانلود کردم...
میخوام روی لوکال نصب کنم...
وقتی میرم تو پوشه installation و فایل index.html رو باز میکنم یه صفحه میاد که کنارش عکس امیرکبیر هم هست!
نصب جوملا رو از توی صفحه که میزنم میره تو یه صفحه که در هم بر هم نوشته:
10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;
کجای کارم اشتباهه؟
یه راهنمایی میدین؟
راستی فیلم هم دانلود نمیشه!
ممنون
-
-
سلام
متأسفانه آموزشها بر روی هاستم پاک شده و آموزشها مربوط به خیلی وقت پیش هست و تو سیستم ندارم !
ممنون میشم از دوستان اگه فایل آموزش هایی رو که ساختم رو اگه قبلا دانلود کردندجهت استفاده دوستان آپلود کنند!
از چی استفاده می کنی؟ xampp-easy php , ...
ورژنش رو هم بیان کنید !
در صورت امکان از xampp 1.7.3 استفاده کنید !
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)