-
سلام
دوست عزیز
اگر طبق فیلم پیش برید و اطلاعات رو وارد نمایید ، نباید با این خطا روبرو شوید !
تنها راه فهمیدن مشکل شما بررسی اطلاعات هست که مدیران اجازه دریافت اطلاعات شما رو دارند و کاربران نمی تونن اطلاعات هاست رو بگیرند و چک کنند (طبق قانون 19 انجمن)
به این نکته هم توجه کنید که به جای Hostname : localhost در هاست رایگان باید Mysql.xzn.ir رو وارد نمایید !
متأسفانه کمک دیگری به جز تهیه این فیلم از دستم بر نمیاد!
لطفا فیلم رو با دقت مشاهده و طبق فیلم ، اطلاعات رو وارد نمایید!
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-03-2012 05:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام به دوست عزیزم P30Yaran! خیلی خیلی خیلی... ممنون از راهنمائیتون. واقعا کارم رو راه انداختین. خدا هر چی میخوای تو این ماه رمضونی بهت بده!
-
2 کاربر زیر از meysan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام آقای P30Yaran عزیز! ببخشید، من آماتور بازم درخواستی دارم ازتون! خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید که چطور وارد صفحه مدیریت جوملا بشم(گفتم که من خیلی آماتورم)! چون قصد داشتم که تم جدیدی رو نصب کنم و آموزشش رو هم توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گیر آوردم ولی درست در اول این آموزش گفته که وارد مدیریت جوملا میشیم که من نمیدونم چطور باید وارد این صفحه بشم! لطف میکنید اگه لینک مورد نظر رو ببینید و برای سوالم راهنمائیم کنید!
بازم خیلی خیلی ممنون، میدونم خیلی رو دارم!
-
کاربر مقابل از meysan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
البته اینو میدونم که باید آخر آدرس سایتم administrator/ رو بنویسم، این کار رو هم میکنم ولی به صفحه نخست مدیریت جوملا(همونجائی که یوزر و پسوورد میخواد) نمیره! بذار یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم: من تم جوملا 2.5 ابتدائی وبسایتم رو با سایت ساز خود میزبان تغییر دادم آیا ممکنه بخاطر این باشه؟ اگر هم بخاطر همینه، چطوری به اون تم پیشفرض برگردم؟
خیلی ممنون میشم راهنمائیم کنید!
-
-
با سلام .
دوست عزیز تنها راه ورود به مدیریت وب سایت های جوملا ادرس sitename.com/administrator میباشد .
شما چه طوری تم میزبان قرار ده اید ؟
ادرس سایت خود را درج کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ممنون آقای ؟؟؟؟؟؟؟ پی سی یاران
اما ...........................................
اما من نمیتونم جوملا 2.5.6 رو روی هاست cpanel نصب کنم
یعنی در واقع اون cpanel آموزشی شما با cpanel من فرق میکنه
من یک هاست رایگان دارم در سایت zgig.ir
لطفا کمکم کنید
انشاالله خدا هر چی میخواهید بهتون بده
و
انشالله خدا همه رو در ماه رمضان هدایت کنه
-
کاربر مقابل از mohteb عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر فراوان
لینک خرابه .
لینک دانلود آموزش جوملا رو یهاست رایگان خرابه
-
کاربر مقابل از mohteb عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
بنا بر درخواست کاربران عزیز ، فایل آموزش نصب جوملا بر روی هاست رایگان رو در یک سرور دیگر آپلود کردم
دانلود فیلم آموزشی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نرم افزار جهت خارج کردن فایل فشرده :
7zip :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
winrar :
موفق و پیروز باشید
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام و خیلی خیلی ممنون Kianesfahan عزیز! اول بگم که خیلی ممنون که پاسخ دادید و دوم اینکه اشکالم همون بود که خودم فکر میکردم و توی پستم هم گفتم، اکانتم رو به حالت اولیه برگردوندم و دوباره جوملا رو بارگذاری کردم و حالا به مدیریت سایتم دسترسی دارم!
در مورد اون هم که گفتید چطوری از تم های خود میزبان استفاده کردم، این xzn یک بخش سایت ساز داره که یه سری تم ساده و البته مزخرف اونجا هست، از اونا استفاده کردم ولی نمیدونستم چطوری باید حذفشون کنم، بالاخره مجبور شدم اکانتم رو Reload کنم.
بازم خیلی خیلی ممنون! اگه سوال دیگه ای داشتم ازتون میپرسم. در ضمن خیلی از فروماتون استفاده کردم، واقعا فروم های فعالی دارید! Congrats guy!
ویرایش توسط meysan : 08-07-2012 در ساعت 05:26 PM
-
-
سلام بچه ها! دلتون نگیره من بازم سوال دارم.
من یکی دو تا تم از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم(هم فارسی و هم انگلیسی)، بعدش رفتم توی مدیریت جوملا و به صفحه مدیریت افزونه ها: نصب و در قسمت بارگذاری فایل بسته نصبی فایل دانلود شدم رو از روی هارد دیسکم انتخاب کردم، ولی وقتی روی گزینه بارگذاری&نصب کلیک میکنم با پیام This webpage is not available مرورگر روبرو میشم! نمیدونم مشکل چیه(چه حرف چرتی زدم، خب چون نمیدونم ازتون کمک خواستم دیگه). چند بار هم این رو امتحان کردم. حتی فایل دانلود شدم رو روی هاردم Extract کردم و بعد فایل zip موجود توی فولدر themplate رو خواستم بارگذاری کنم که باز هم نشد. میدونم یه جای کارم ایراد داره، ولی نمیدونم کجا. یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید!
یه چیز دیگه: میخواستم بدونم که به وسیله wampserver 2.1 میشه تمم رو آپلود کنم و ازش با جوملا استفاده کنم؟ اگه اینکار ممکنه میشه آموزش بدین چطور باید این کار رو بکنم؟!
So thanks guys
ویرایش توسط meysan : 08-12-2012 در ساعت 12:04 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)