نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش نصب جوملا بر روی هاست را نمی توان دانلود کرد
لطفا دباره اپلود کنید

نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش نصب جوملا بر روی هاست را نمی توان دانلود کرد
لطفا دباره اپلود کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز لینک تست شد و سالمه (لینک روی سایت خودمه و مشکلی نداره)
موفق باشید
سلامنوشته اصلی توسط meysan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز 2 نکته رو باید بهتون یاداور بشم !
1- طبق قوانین سایت : سوالات و مشکلاتی که با موضوعات تاپیک متفاوت هست باید در تاپیک دیگری پرسیده شود تا پاسخ دهیم!
2- بازم طبق قوانین : قرار دادن لینک خارجی ممنوع می باشد ! در صورت امکان آدرس دمو از سایت اصلی قالب رو قرار بدید !
در مورد سوالتون :
1- اکثر قالبها نال هستند ( این قالب ها تجاری هستند و باید خریداری شود )
2- شاید بسته Qick star رو نصب می کنید ! این بسته ها باید به صورت عادی مثل نصب جوملا ، نصب بشن نه از طریق مدیریت افزونه ها !
حجم فایل قالب اکثرا 2-3 مگ بیشتر نیست برای اینکه بفهمید Qick star هست یا نه معمولا Qick star ها 10 مگ به بالا حجم دارند و شامل هسته جوملا ، ماژولها ، کامپوننت ها و ... می باشند!
موفق و پیروز باشید
من چند روز سعی کردم دانلود کنم باز نشدنوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهشا دوباره اموزش نصب روی هاست را در سایت دیگری اپلود کنید
سلام. من joomla 1.5 روی هاست رایگان GIGFA نصب کردم اما بعد از وارد کردن اطلاعات بانک اطلاعاتی پیغام زیر رو میده. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.
قبلا PHPNukeنصب کرده بودم مشکلی نداشت. این یه پروژه واسه ترم تابستونه. ممنون میشم کمک کنید.
متن خطا :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
با سلام من اون فایب index.phpرو روی هاست وقتی کیلیک میکنم یه صفحه میادو یه چنتا نوشته روش هست اونی که برای شما میادو نصب میخواد شه نمیاد چی کار باید بکنم؟؟نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ادرس ذیل میتونید اموزشهای تصویری لازم برای نصب جوملا بر روی هاست رایگان گیگفا استفاده کنیدنوشته اصلی توسط WebStarBushehr [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا این اموزش ها برای نصب جوملا بر روی سایر میزبان های رایگان که ویستا پنل در اختیار کاربران میزارن خیلی مفید و اموزنده است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط WebStarBushehr [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل خود را با استفاده از مطالعه تاپیک بالا دنبال کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من پوشه فایل های سایتم در لوکال را به zip تبدیل کردم و همین طور از دیتابیس هم بک آپ گرفتم و در هاست دیتابیس را وارد کردم می خواستم بدونم برای اینکه روی هاست سایت رو آپلود کنم باید فایل zip اصلی (یعنی فایلی که هنوز در لوکال نصب نشده و پوشه instalation رو توش حذف نکردم ) را آپلود کنم یا همون فایل زیپی که خودم تهیه کردمو باید آپلود کنم؟؟
سلام
همان فایل زیپی که از لوکال تهیه کردید را باید منتقل کنید ! تنها باید اطلاعات موجود در فایل configuration.php را ویرایش کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)