من می خواهم یک سایت درست کنم که در ان بتوان فایل هایی را قرار داد به عنوان مطلب که هر فایلی با یک نام کاربری و رمز خاص قابل دانلود باشد.
واینکه یک ماژول آپلود فایل میخواستم

من می خواهم یک سایت درست کنم که در ان بتوان فایل هایی را قرار داد به عنوان مطلب که هر فایلی با یک نام کاربری و رمز خاص قابل دانلود باشد.
واینکه یک ماژول آپلود فایل میخواستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز من منظور شما رو دقيق متوجه نشدم
شما مي خواييد كه براي هر كاربري يك فايل خاص نمايش داده بشه يا اينكه فايل ها رو با پسورد خاص بشه بازكرد؟
موفق باشيد
البته اگر یک افزونه برای رمز گذاری روی فایل ها هم سراغ دارید فکر کنم بهش یه کاریش کرد .
سلام
مي تونيد از افزونه ي Jdownload استفاده كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين افزونه رايگان هست و مي تونيد باكمك اين افزونه به كاربرانتون اجازه ي آپلود بديد.
اما در مورد رمز يك مقدار موضوع پيچيده ست. چنين چيزي بايد اختصاصي نوشته بشه.
رمز گذاري براي مطالب هست ولي براي فايل ها نيست. شماميتونيد لينك دانلود رو توي مطالب بذاريد (با كمك پلاگين مربوطه) بعد با استفاده از اين پلاگين روي مطالب خودتون رمز بذاريد
موفق باشيد
میشه بگین امی پلاگین مز گذاری روی مطالب رو از کجا دانلود کنم؟نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید من میخام در سایت خود یک آپلود ستنر کوچک داشته باشم که بتوانند فایل ها را برایم آپلود کنند بعد من با تایید در سایت قرار دهم.اما
برای دانلود هر فایلی یکی رمز وجود داشته باشد .
تعدادی از اسکریپت های آپلود سنتر را در اینترنت دیسدم.
اما نحوه نصب انها را بلد نیستم .
ضمنا افزونه ای معرفی کنید تا بتوانم روی فیال ها که باری دانلدو قرار میدهم رمز بگذارم
با تشکر
دروود
دوست عزیز از ارسال اسپم خود داری کنید ! در صورت تکرار با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد !
برای گرفتن پاسخ خودتون صبور باشیداما در مورد رمز يك مقدار موضوع پيچيده ست. چنين چيزي بايد اختصاصي نوشته بشه.
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)